Tehnologija

Izabrali smo telefone godine i budalaštinu godine! (VIDEO) – Newsbox S02 Finale

Evo nam kraja godine, a s njim i zadnje epizode druge sezone Newsboxa. Za razliku od finala prve sezone, ovaj put smo odlučili iskoristiti priliku da istaknemo neke stvari koje su nam zapele za oko tijekom ove godine. Naravno, uglavnom vezano za telefone budući da je to tema koja vas ipak najviše zanima. 

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Izbor smo podijelili u četiri kategorije: “Budalaština godine”, “Iznenađenje godine”, “Telefon godine” i jedna misteriozna kategorija koju vam ne želimo spojlati prije gledanja videa. Sve što ću vam reći u vezi te kategorije je da je nećete pronaći nigdje drugo nego na Bajtboxu.

Osim tog našeg, rekao bih dosta neformalnog izbora, imat ćete priliku vidjeti lica nekih ljudi čije članke čitate svaki dan (i koji nam kao takvi služe kao temelj za razne Newsbox epizode), a tu su naravno i vijesti. Veselo je vrijeme pa je fokus na veselim vijestima, a uglavnom se odnosi na zanimljive glasine vezane za S24 seriju, nove Redmi Note telefone i nedavno predstavljeni Xiaomi automobil.

Sve to i puno više možete pronaći u novoj epizodi Newsboxa ispod. Želimo vam sve najbolje u novoj godini i vidimo se ubrzo u nekom novom videu.

Objava Izabrali smo telefone godine i budalaštinu godine! (VIDEO) – Newsbox S02 Finale prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -