Tehnologija

MIUI 13 i na Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi je počeo izbacivati stabilni MIUI 13 temeljen na Androidu 12 za uređaje koji ispunjavaju uvjete. Najnovija verzija mobilnog softvera tvrtke trenutno je dostupno samo za određenu ekipu koja se pribilježila na beta programu. Nakon premium uređaja, ažuriranje je sada dostupno za Mi 11 Lite 5G uređaj srednje klase.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Kineski tehnološki div Xiaomi objavio je stabilno ažuriranje MIUI 13 za Mi 11 Lite 5G u Kini. Svježe ažuriranje za telefon stiže s verzijom firmvera V13.0.4.0.SKICNXM .

Kao što je spomenuto na početku, ovo ažuriranje dostupno je samo za testere koji su dio beta programa. Stoga je izdanje trenutno označeno kao „Stable Beta“. Ovo funkcionira na način da korisnici isprobavaju veliku većini funkcija u potrazi za greškama i problemima, a ako ih ne nađu Xiaomi ovo ažuriranje se izbacuje za sve. Bar bi tako trebalo u teoriji, a u praksi smo upoznati s mnoštvom problema nakon ažuriranja na službeno stabilne verzije.

Očekuje se da će Xiaomi od kraja siječnja početi gurati stabilno izdanje za širu javnost. Kao što je to i inače slučaj, ažuriranje se provoditi u serijama, no svi korisnici ovog uređaja ažuriranje mogu očekivati nekad u veljači.

Do sada, Xiaomi je implementirao stabilni MIUI 13 na 7 drugih pametnih telefona i 3 tablete. To uključuje seriju Mi 11, seriju Redmi K40, seriju MIX 4 i Xiaomi Pad 5.

Očekujemo da će više uređaja Xiaomi grupe dobiti novu verziju MIUI-ja u nadolazećim danima, a o tome ćemo Vas izvijestiti kad stignu.

Kakvo je Vaše mišljenje o ovome?

Pišite nam u komentarima.

Objava MIUI 13 i na Xiaomi Mi 11 Lite 5G prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -