Tehnologija

m:tel Cloud rješenja za svakodnevno poslovanje

BANJALUKA – U poslovnom razvoju, uvijek su prisutne potrebe za sofisticiranim aplikacijama kao i ulaganje u hardver i softver. Sa m:tel Cloud uslugama posebno kreiranim za potrebe vašeg poslovanja, smanjićete IT troškove, uz brzu i povoljnu nadogradnju kad god bude potrebno, saopšteno je iz kompanije m:tel.

Foto: mtel

O prednostima m:tel Cloud rješenja upoznali su se brojni poslovni korisnici za koje je danas održana prezentacija u m:tel Biznis centru.

Ideja Cloud rješenja je zasnovana na jedinstvenom principu, da sve potrebno za rad bude na raspolaganju korisniku ako ima dostupnu internet mrežu. Sama virtuelna infrastruktura se kreira upravo prema specifičnim potrebama korisnika.

“Ovaj način poslovanja ne samo da smanjuje skupa ulaganja u IT infrastrukturu, nego pomaže kompanijama da rade efikasnije. Cloud usluge ne zavise o vašoj opremi i njenoj lokaciji, vaši zaposleni mogu pristupiti svojim dokumentima i aplikacijama iz kancelarije, od kuće ili čak koristeći svoje pametne telefone ili tablete. Osnovni m:tel Cloud servis, Virtual Private Server je brz i lak način da uz niske troškove povećate kapacitet vaših IT resursa ili da ih u potpunosti iznajmite”, naveli su u m:tel kompaniji.

Dodali su da je idealno rješenje za poslovne korisnike Virtual Data Center usluga sa kojom će smanjiti i troškove za IT administraciju s obzirom da je m:tel odgovoran za svu opremu, održavanje i sigurnost.

Foto: mtel

Kao prednosti korišćenja Virtual Data Center usluge naveli su:

M:tel hosting – smještaj u sigurnom georedudantnom data centru m:tel-a u BiH pruža stabilnost i visoku brzinu.

Manji troškovi – Uz model plaćanja “plati koliko koristiš” Virtual Data Center usluga pruža iste performanse kao i vaša vlastita hardverska infrastruktura, ali uz znatno manje troškove i bez investicija.

Fleksibilnost – Imate potpunu kontrolu nad Cloud serverom i mrežno – sigurnosnom uslugom putem korisničkih portala.

Čuvanje podataka – svakodnevno sigurnosno čuvanje podataka (backup) iz koje se može napraviti povratak podataka (restore).

Sigurnost – Stručna ICT tehnička podrška koja vam je dostupna 24/7 tokom cijele godine. Kompanija m:tel u potpunosti ispunjava zahtjeve međunarodnog standarda za bezbjednosti informacija ISO 27001:2013.

Pristup usluzi – Putem interneta propusnost od 100 Mbps i blok do 8 javnih IP adresa ili ukoliko koristite i IP/MPLS VPN uslugu m:tel-a propusnost do 1 Gbps.

Raspoloživost – Konfiguracija Virtual Data Center platforme omogućava visoku dostupnost i raspoloživost od 99,9%.

“Kreirajmo zajedno najbolje m:tel Cloud rješenje prema vašim potrebama. Za preporuku i pomoć kontaktirajte naše menadžere koji će saslušati vaše potrebe i kreirati optimalnu ponudu za vas. Za više informacija zakažite sastanak u Biznis centru kompanije m:tel ili jednostavno pozovite 0800 50 300”, poručili su iz kompanije m:tel.

Objava m:tel Cloud rješenja za svakodnevno poslovanje prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.