Vijesti

Sberbank Banja Luka donirala namještaj Centru za porodicu

BANJALUKA – Sberbank Banja Luka nastoji da i u godini koja je pred nama što više bude uključena na polju društveno odgovornog djelovanja, te da na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicama u kojima posluje, saopšteno je iz te banke.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Foto: Sberbank

“Početak godine smo započeli donacijom namještaja za prostoriju namijenjenu za individualne razgovore, u okviru projekta uspostave Centra za porodicu koji realizuje Centar za socijalni rad u Banjaluci. S obzirom da je društvena odgovornost jedno od osnovnih načela naše Banke, i važan dio korporativne kulture smatramo da kroz ovakvu vrstu donacije stvaramo bolje i naprednije okruženje za našu lokalnu zajednicu. Kao društveno odgovorna institucija, nastojimo da izađemo u susret  institucijama poput Centra za socijalni radi, te time damo do znanja u kolikoj mjeri prepoznajemo njihove poteškoće”, izjavila je ovim povodom Maja Gostić, direktor regionalnog centra Sberbank Banja Luka.

Ovom prilikom direktorica Centra za socijalni rad Irena Joldžić je izrazila svoju zahvalnost Sberbanci, koja, kako kaže, podržava i prepoznaje značaj ovog projekta ali i samog Centra.

„Trenutno radimo na implementaciji projekta uspostava Centra za porodicu u Banjaluci. Centar za porodicu se nalazi na izdvojenoj lokaciji u ul. Josifa Pančića br.8, a uspostavom ovog centra doprinijeće se poboljšanju kvaliteta života socijalno ranjivih kategorija stanovništva. Ujedno ovaj Centar ima za cilj unapređenje socijalne zaštite porodica i djece na području grada Banja Luka. U toku je završna faza potpune adaptacije ovog prostora, te se još jedanput zahvaljujemo Sberbanci na njihovom doprinosu za prostoriju namijenjenu za individualne razgovore“, izjavila je Irena Joldžić, direktorica Centra za socijalni rad u Banjaluci, navodi se u saopštenju.

Objava Sberbank Banja Luka donirala namještaj Centru za porodicu prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -