Tehnologija

Na putu još jedan Redmi Note 11 model – Navodno do kraja sljedećeg mjeseca u Evropi!

U prvom tromjesečju prošle godine Redmi je predstavio Redmi Note 10 seriju, da bi u posljednjem tromjesečju bila predstavljena Redmi Note 11 serija. Jedan od članova Redmi Note 10 serije koji još nije dobio direktnog nasljednika je Redmi Note 10S, no čini se će ga uskoro dobiti…

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Redmi Note 11S trebao bi biti sljedeći uređaj koji će biti predstavljen u okviru Redmi Note 11 serije. Portal 91mobiles i poznati leaker Mukul Sharma prenose informacije da se Redmi uveliko sprema za predstavljanje ovog telefona, a on će navodno biti predstavljen do kraja sljedećeg mjeseca na globalnom tržištu. Navodno je Redmi već počeo sa internim testiranjem evropske verzije ovog telefona, a nakon što telefon bude službeno predstavljen u Evropi, očekivati je da nedugo nakon toga debituje i na indijskom tržištu.

Redmi Note 10S

Kada je riječ o specifikacijama uređaja, prenosi se da će Redmi Note 11S na zadnjoj strani biti opremljen sa tri senzora kamere, koji će se sastojati od 108 MP Samsung HM2 glavnog senzora, 8 MP Sony IMX3555 ultraširokog senzora i OV2a Omnivision makro senzora od 2 MP, dok će na prednjoj strani telefon imati rupicu s prednjom kamerom od 13 MP. Nije poznato koji će ekran imati Redmi Note 11S, no prenosi se da će stići sa stopom osvježavanja od 90 Hz.

Telefon bi mogao biti isporučen sa nekim MediaTek-ovim 5G čipom, no konkretni detalji, nažalost, još nisu poznati. Pored ovih naprijed navedenih informacija, ništa više nije poznato glede Redmi Note 11S telefona. Ipak, kako se bliži njegovo predstavljanje, očekivati je da saznamo više informacija, te je očekivati da u narednim danima i sedmicama imamo znatno više informacija o ovom telefonu. U svakom slučaju, moći ćete ih ispratiti na našem portalu.

Objava Na putu još jedan Redmi Note 11 model – Navodno do kraja sljedećeg mjeseca u Evropi! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -