Tehnologija

Novi Samsung A i S23 u ponudi m:tel-a

BANJALUKA – Nova Samsung Galaxy A serija sjajna je za svakoga i daće vam idealne razloge da upravo telefon iz ove serije bude i vaš izbor. Prema svojim potrebama, izaberite neki od novih modela koji će vam pružiti impresivni ekran, dugotrajnu bateriju, odlične kamere i savršene performanse po pristupačnoj cijeni, poručili su iz kompanije m: tel. 

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: M tel

Telefoni Samsung Galaxy S23 serije pružiće vam fantastične mogućnosti i dati maksimalnu snagu za sve što radite jer su opremljeni vrhunskim kamerama i najbržim Snapdragon procesorom na svijetu.

Uz modele iz ove serije očekuje vas i nevjerovatni pametni sat Galaxy Watch 5 BT ili Galaxy Watch 5 BT Pink Gold a ova spektakularna ponuda traje do 30. aprila ili do isteka zaliha.

Sa novim telefonom iz Samung A serije očekuje vas dva mjeseca, a sa telefonom iz S23 serije četiri mjeseca besplatnog korištenja YouTube premium usluge. Takođe, na raspolaganju vam je i 100 GB prostora za podatke na OneDrive skladištu u trajanju od 6 meseci.

U Samsung A seriji iz m:tel ponude pronađite tačno ono što želite od pametnog telefona a u vrhunskoj Samsung S23 seriji doživite i ono što niste mogli ni da zamislite!

Više informacija potražite na mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50000. P.R.

 

Objava Novi Samsung A i S23 u ponudi m:tel-a prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -