Tehnologija

Osvojite Nokiu G50! 100k Giveaway na TikToku (i Discordu)!

Jeste li vidjeli da je Nokia G50 dobila Android 12? E upravo nju dijelimo na Bajtbox TikToku u suradnji s Nokiom! Zašto na TikToku možda se pitate? Zato jer smo tamo prije mjesec dana prešli brojku od 100 000 pratitelja (trenutno je 116 000)! Do sada smo imali nagradne igre na YT, portalu, Discordu i Instagramu, i eto napokon je na red došao TikTok.

Ovo je za nas bila luda i rekordna godina, a jedan od glavnih razloga za to bio je upravo TikTok gdje smo do 100 000 pratitelja došli za otprilike 6 mjeseci. Već dugo smo se poigravali s idejom da snimamo kratki sadržaj, a odlučili smo se za TikTok jer smo primjetili da je tijekom 2020. (i pogotovo 2021.) počeo privlačiti interes i starije publike. Samim time i sadržaj je postao dosta zreliji i raznovrsniji, pa je TikTok znatno drukčije mjesto nego što je to bio prije dvije godine. Možda najbolji dokaz tome je činjenica da je TikTok tijekom 2021. godine bio najposjećenija stranica na internetu. Posjećeniji čak i od Googlea sa svim njihovim servisima!

Sudjelovanje u nagradnoj igri je jednostavno. Dovoljno je da pratite Bajtbox na TikToku i ispunite kratki obrazac na ovom linku – https://forms.gle/mSyG9qitXYXzBDzr5 . Međutim, ako ste član Bajtbox Discord servera, a ne pratite Bajtbox na TikToku, i vi možete sudjelovati u nagradnoj igri. Dovoljno je samo da u obrascu pored svog naziva / nicka na discordu napišete “Discord”. Npr. “Josip BB – Discord”.

Hvala svima na podršci kroz sve ove godine, a ako čekate neki giveaway na YT… ne brinite se, sprema se mnogo toga za narednu godinu. B-)

U ime cijele Bajtbox redakcije sretno svima i želimo vam sve najbolje u novoj 2022. godini!

Objava Osvojite Nokiu G50! 100k Giveaway na TikToku (i Discordu)! prenijeta sa portal Bajtbox.