Tehnologija

Ovaj iPhone 14 Pro ima ugrađen Rolex sat na poklopcu!

Kompanija Caviar poznata je po svojim luksuznim proizvodima, a nerijetko objavljuju i ekskluzivne luksuzne verzije poznatih telefona. Sada je ova kompanija objavila i ekskluzivnu verziju iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max telefona.

Grand Complications Caviarova serija sada je bogatija za model iPhone 14 Pro Max Cosmograph Daytona Rolex. To znači da ovaj telefon ima ugrađen Rolex sat direktno na poklopcu telefona. Ovo ograničeno izdanje iPhonea 14 Pro Max cilja na najbogatije, kao i ljubitelje automobilskih utrka.

Postoje samo tri primjerka ovog sata. Kompleksni mehanički hronograf prisutan je na svakom od ova tri iPhonea. Ovaj hronograf sastoji se od brojčanika od 40 mm, žutog zlata i 8 dijamanata. Telefon također ima višeslojno kućište od titanijuma i crni PVD premaz.

Ovaj model sadrži i ukrasne predmete preuzete sa instrument table Daytona tračkog automobila iz 1930-ih.

Modeli su dostupni u opcijama Daytona i keleton Booster. Očekuje se da će oba ova modela privući fanove Daytone 500. Prekidači su napravljeni od 18-karatnog zlata s oslikanim draguljima.

Verzija keleton Booster ima crnu ojačanu rešetku i vijke od legure titana. Model iPhone 14 Pro s ograničenim izdanjem sa 128 GB prostora za unutrašnju pohranu košta 133.670 dolara, dok se model iPhone 14 Pro Max sa 1 TB interne memorije prodaje za 134.250 dolara.

Dva modela će se prodavati širom svijeta, iako postoji samo nekoliko proizvedenih modela. Caviar se nada da će brzo rasprodati iPhone 14 Pro Grand Complications seriju. Međutim, ostaje da se vidi kako će na tržištu proći ova dva iPhone 14 Pro luksuzna modela.

IZVOR/SOURCE

Objava Ovaj iPhone 14 Pro ima ugrađen Rolex sat na poklopcu! prenijeta sa portala Bajtbox.