Tehnologija

Ovaj zanimljivi Android TV Box trenutno je dostupan za 29.79 EUR uz besplatnu dostavu!

Android TV Box je najbolji i najpovoljniji način da vaš obični / stari ili loš pametni TV pretvorite u Android TV. Ako tražite što fleksiblniju opciju onda Cafago ima zanimljivu ponudu za vas. Naime H96 Max V11 Android TV Box trenutno je dostupan za 29.79 EUR uz besplatnu dostavu. Porez je već uračunat u cijenu tako da nema dodatnih troškova. H96 dolazi s Play Trgovinom i sučeljem prilagođenim za TV, što znači da na TV-u možete koristiti svoje omiljene Android aplikacije (Youtube, KODI, razne igre itd.).

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

H96 Max V11 dolazi s četverojezgrenim RK3318 procesorom koji bez problema može reproducirati 4K sadržaj i H.265 video. Ova osnovna varijanta ima 2 GB RAM-a i 16 GB memorije, a prostor možete proširiti na razne načine – bilo SD karticom ili pak spajanjem USB sticka ili vanjskog diska jer H96 Max ima dva USB ulaza. Naravno tu možete spojiti i tipkovnicu i miša. Bluetooth je prisutan, kao i dual-band WiFi, a ako ste ljubitelj spajanja na internet preko žice tu je i ethernet port. Više informacija o ovoj zanimljivoj ponudi možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3ECQ0Yt
Dostava: Besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU


(Sponzorirani članak)

Objava Ovaj zanimljivi Android TV Box trenutno je dostupan za 29.79 EUR uz besplatnu dostavu! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -