Tehnologija

Ovo nije USB stick… nego “konzola” za igre! I trenutno je na akciji za 25 EUR uz besplatnu dostavu!

Ako ste ljubitelj neobičnih stvari onda je ovo nešto što će vas sigurno zanimati. Bilo je samo pitanje vremena kada će netko sve emulatore starih konzola ugurati na jedan TV stick i prodavati s gamepadom. I evo upravo to imamo ovdje. Štoviše dobijete dva bežična gamepada, “konzolu” i sve to po cijeni od samo 25.10 EUR – s besplatnom dostavom i porezom već uračunatim u cijenu.

Radi se o uređaju s vrlo osnovnim hardverom (256 MB RAM, 128 MB interna memorija + microSD ulaz) koji vrti Linux sustav prilagođen za emuliranje starih konzola. Iako zvuči slabašno, ovo je zapravo više nego dovoljno za emuliranje NES, GBA, Atari i sličnih konzola. Štoviše kompanija navodi da podržava i PlayStation 1 igre. Nismo baš uvjereni u to, no moguće je da će dobro pogoniti neke nezahtjevnije PS1 naslove (uostalom to su mogle i neke vrlo nezahtjevne handheld konzole s 32 MB RAM-a kao PocketGO). Ako ste se voljni malo poigrati cijena je jako niska, pa i nije neki rizik, a više informacija možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3mUuub6
Dostava: Besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU.


(Sponzorirani članak)

Objava Ovo nije USB stick… nego “konzola” za igre! I trenutno je na akciji za 25 EUR uz besplatnu dostavu! prenijeta sa portala Bajtbox.