Tehnologija

Popularna aplikacija za Galaxy telefone dobiva brojna poboljšanja

Samsung je već uveliko pri kraju sa isporukom stabilne One UI 5.0 nadogradnje na svoju Galaxy S22 seriju i uskoro će korisnici novijih premium Galaxy telefona imati dobre vijesti. No, prije toga, stiže još jedna dobra vijest za korisnike Good Lock aplikacije.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Good Lock je aplikacija koja korisnicima omogućava razne prilagodbe na Galaxy telefonima, kada su u pitanju funkcije, opcije, dizajn itd. Menadžer Samsungova foruma jučer je potvrdio da Good Lock aplikacija dobiva nove i poboljšane funkcije koje će biti prilagođene za One UI 5.0.

Navodi se da će nova nadogradnja za ovu aplikaciju stići od 24.10.2022. godine do 25.10.2022. godine, što bi moglo značiti da bi otprilike u isto vrijeme mogla stići i stabilna One UI 5.0 nadogradnja za korisnike Galaxy S22 modela.

Kada je riječ o sadržaju nadogradnje, navodi se da će Samsung dodati nove funkcije Good Lock modulima kao što su Quick Star, Nav Star, Home Up i ClockFace. Pored toga, navodi se da će Good Lock dobiti novu modul za kontrolu postavki kamere, Quick Star funkcija dobiva poboljšanja, NavStar će uskoro imati podesivu tipku na traci zadataka, Home Up dobiva nove funkcije dijeljenja, dok će Clock Face ponuditi podršku za tablete.

Pored toga, navodi se da će stići funkcija koja će omogućiti korisnicima da kreiraju memove pomoću modula tastature Kids Café. Nova funkcija na Good Locku bit će i za dijeljenje postavki i personalizovanih UI elemenata sa prijateljima i drugim uređajima.

SOURCE/IZVOR

Objava Popularna aplikacija za Galaxy telefone dobiva brojna poboljšanja prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -