Tehnologija

Predstavljen telefon kojeg će mnogi poželjeti kupiti – Realme GT 2

Tijekom današnjeg događa Realme je osim vodećeg modela Realme GT2 Pro, predstavio i Realme GT2. Model koji također ističe ekološki prihvatljiv dizajn biorazgradivim materijalima.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Realme GT2 ima nešto manji 6,62-inčni Samsung E4 AMOLED zaslon s podrškom za brzinu osvježavanja od 120 Hz. Zaslon također dolazi sa stopom odaziva na dodirom od 720 Hz, a uz AI i do 1000 Hz, dok je zaslon zaštićen Corning Gorilla Glass 5 staklom.

Što se tiče osnovnih specifikacija, Realme GT2 pokreće Qualcomm Snapdragon 888 čipset koji je pokretao vodeće modele 2021. Procesor je uparen s 8GB / 12GB RAM-a na različitim modelima. Uređaj ima ugrađenu bateriju od 5000 mAh i podržava brzinu punjenja od 65 W. Ovaj model je također opremljen tehnologijom višeslojnog hlađenja jezgre.

Što se tiče fotografije, Realme GT2 ima Sony IMX766 OIS vodeću glavnu kameru koja se udružuje s ultraširokokutnim objektivom od 119°. Sprijeda se nalazi selfie kamera od 16 MP.

Uređaj je također opremljen s nekoliko značajki koje se nalaze na GT2 Pro, kao što su antena za slobodno prebacivanje, višenamjenski NFC, linearni motor s X-osi, Dolby Atmos dvostruki zvučnici/hi-Res certifikat kvalitete zvuka i Realme UI 3.0 baziran na Androidu 12.

Na događaju je spomenut i Realme GT2 Master Edition koji je dizajnirao poznati japanski majstor industrijskog dizajna Naoto Fukasawa. Kažu da je dizajn inspiriran “papirom”. Pokušava integrirati prirodu s tehnologijom. Osim izrade, maloprodajna kutija također koristi ekološki prihvatljiv materijal za pakiranje koji nije otrovan i može se reciklirati ili je biorazgradiv. Plastika čini samo 0,7% ambalažnog materijala.

Što se tiče cijene, Realme GT2 počinje od 2599 juana (cca 360 eura) za verziju od 8GB+128GB. Verzija od 8GB+256GB će se prodavati po cijeni od 2799 juana(cca 390 eura), dok je verzija od 12GB+256GB po cijeni od 3099 yuana (cca 430 eura). Obični GT2 model dolazi u zlatnoj, plavoj i crnoj boji.

S druge strane, verzija AG stakla dolazi u satensko crnoj i titan plavoj boji, dok je ekološki GT2 Master Edition dostupan u varijantama Master Paper i Master Sen.

Naravno, ovo su cijene bez uključenog PDV-a, carina i ostalih davanja. Tako da očekujte od 20% do 25% višu cijenu na globalnom tržištu.

Objava Predstavljen telefon kojeg će mnogi poželjeti kupiti – Realme GT 2 prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -