Tehnologija

Redmi K40 (Poco F3) dobio stabilni MIUI 13

Prije nekoliko dana, Xiaomi je najavio potpuno novi MIUI 13 softverski skin za svoje pametne telefone. Tvrtka je potvrdila da će prva serija dobiti ažuriranje do kraja siječnja, a neki uređaji poput Xiaomi Mi 11 i Xiaomi Pad 5 već su počeli primati stabilno ažuriranje. Sada je Xiaomi Redmi K40 dobio stabilno ažuriranje MIUI 13 u Kini.

Redmi K40 je predstavljen još u veljači prošle godine s Androidom 11 u Kini, a novo ažuriranje MIUI 13 telefona temelji se na najnovijem Android 12 operativnom sustavu. Od sada, ažuriranje je uvedeno za beta testere, ali će biti svima dostupno u narednim danima.

Ima kodni naziv “alioth” i broj verzije V13.0.2.0. Slično kao kod Mi 11, ažuriranje za Redmi K40 je također prilično veliko i ima ukupnu veličinu od 4,5 GB.

Ažuriranje donosi sve najnovije značajke MIUI 13, a također ima ugrađene značajke Androida 12. Dodaje novi font, widgete, nekoliko pozadina i značajke privatnosti. Xiaomi se hvali da se novi MIUI 13 više fokusira na stabilnost i optimizaciju nudeći poboljšanu tečnost sistemskih aplikacija za 20-26%. Tečnost aplikacije treće strane povećana je za 15% na 53%.

Očekuje se da će ažuriranje stići kroz nekoliko dana i na ostale modele iz serija, a ako posjedujete neki Xiaomi uređaj, na ovom linku možete provjeriti hoće li i kad će Vaš uređaj dobiti MIUI 13.

Redmi K40 je na globalno tržište stigao pod imenom Poco F3, tako ako ste vlasnik navedenog uređaja i Vi možete uskoro očekivati ažuriranje.

Kakvo je Vaše mišljenje o ovome?

Pišite nam u komentarima.

Objava Redmi K40 (Poco F3) dobio stabilni MIUI 13 prenijeta sa portala Bajtbox.