Tehnologija

Samsung Galaxy S22 ima novi problem nakon ažuriranja

Najnovija Samsungova Galaxy S22 serija je jedna jako dobro zaokružena cjelina, ali nije savršena. Neki problemi s performansama i stabilnošću nastavljaju narušavati korisničko iskustvo čak i nakon nedavnog ažuriranja firmvera od 1,4 GB. Jedan problem koji se čini da se pojavljuje za mnoge korisnike Galaxy S22 odnosi se na audio-video desinkronizaciju, a čini se da utječe i na Snapdragon i na Exynos varijante.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Ovo izvješće dolazi od ekipe SamMobile, a oni kažu da ovaj problem s audio-video desinkronizacijom događa se sa ili bez bežičnih slušalica spojenih na Galaxy S22, iako su u nekim slučajevima primijetili da korištenje bežičnih Galaxy Buds slušalica može pogoršati problem.

Desinkronizacija se može dogoditi u više aplikacija, uključujući YouTube, Chrome (prilikom reprodukcije YouTube videozapisa ugrađenih na web-mjesta) i Samsungovu vlastitu galeriju. Isto tako, čini se da problem nije povezan sa Samsungovim prekidačem “Brzina obrade” , jer se javlja bez obzira na to je li ova opcija uključena ili isključena.

Što se tiče načina na koji se problem manifestira, nakon što su izvršili nekoliko testova, primijetili su male razlike u ponašanju pri korištenju različitih aplikacija i jesu li bežične slušalice povezane s Galaxy S22 ili ne. Ipak, sve se svodi na kašnjenje videa i desinkronizaciju zvuka.

Čini se da i mijenjanje kvalitete videa u aplikaciji YouTube ponekad uzrokuje desinkronizaciju, tako da je sve u svemu korijen problema nejasan.

Kao što smo već rekli, problem nije ograničen samo na jednu verziju, a korisnicima ovih uređaja ne preostaje ništa drugo nego pričekati da Samsung riješi problem i izda novo ažuriranje koje će ispraviti ovu grešku.

Kakvo je Vaše mišljenje o ovome, a ako posjedujete neki uređaj iz Galaxy S22 serije u komentarima nam pišite Vaša iskustva s ovim problemom.

Objava Samsung Galaxy S22 ima novi problem nakon ažuriranja prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -