Tehnologija

Starfield otkriva svoje planove za sljedeću godinu

Starfield je otkrio svoje planove za 2024. godinu, obuhvaćajući implementaciju značajnih poboljšanja u kvaliteti igre, dodavanje novih funkcionalnosti te predstavljanje prve ekspanzije. Tijekom 2024., Starfield će redovito primati ažuriranja otprilike svakih šest tjedana, s nadolazećim značajnim nadogradnjama.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Starfield se istaknuo kao jedna od najtraženijih igara u 2023. zahvaljujući pohvalama mnogih igrača koji hvale njegov ambiciozan obuhvat i hrabar pristup RPG žanru. Unatoč uspjehu, igra nije izbjegla kritike. Iznenadivši mnoge, nedostajali su joj neki osnovni elementi, poput gradskih karata unutar igre, a neki igrači primijetili su da svijet izgleda poprilično prazno. Srećom, Bethesda ima čvrste planove za budućnost Starfielda i namjerava brzo riješiti te nedostatke.

Bethesda najavljuje da će prva značajna nadogradnja za Starfield u 2024. biti dostupna u veljači, s redovitim ažuriranjima svakih šest tjedana tijekom godine. Tijekom 2024., igrači mogu očekivati dodatak gradskih karata, novih načina putovanja, opcija prilagodbe broda, novih opcija težine, službene podrške za modove te ekspanziju pod nazivom Shattered Space. Objava također naglašava da će Starfield redovito dobivati ispravke bugova i poboljšanja.

Nedostatak gradskih karata bio je jedna od glavnih pritužbi obožavatelja nakon izlaska Starfielda. Srećom, čini se da Bethesda ima situaciju pod kontrolom, a mjesto ove značajke na vrhu popisa prioriteta u Bethesdinoj objavi sugerira da će biti riješena većim ažuriranjem igre u veljači.

IZVOR/SOURCE

Objava Starfield otkriva svoje planove za sljedeću godinu prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -