Tehnologija

Veliki novogodišnji popusti! Kupite Windows 10 već za 7.40 EUR ili kupite Office i dobijete Windows besplatno!

Keysfan webshop je krenuo s odličnom “Happy New Year” akcijom gdje možete dobiti popularni softver po iznimno niskoj cijeni. Tako npr. možete kupiti Windows 10 ključ (za jedan PC) već od 7.40 EURA. No ako baš želite maksimalno iskoristiti ponudu morate pogledati “Bundle” akcije na Office pakete. Ukratko, kupovinom Microsoft Officea po akcijskoj cijeni dobijete Windows 10 ili 11 besplatno (ili po vrlo sniženoj cijeni). Npr. kombinacija Office 2016 + Windows 10 Professional je samo 22.99 EUR! Naravno, postoje i druge kombinacije no to je najbolje da pogledate sami na linkovima ispod.

Najbolje od svega je da je kupovina jako jednostavna. Toliko jedostavna da je ovo možda i najlakši način da kupite nešto na internetu.  Nije se potrebno ni registrirati, a možete platiti Paypalom ili karticom. Odmah nakon plaćanja, u roku od par minuta, ključ za proizvod koji ste kupili biti će na vašoj email adresi. Zato se pobrinite da unesete točnu email adresu. Ako vam je potrebna pomoć, bilo prilikom kupovine ili aktivacije ključa, uvijek se možete obratiti GoDeal24 službni za korisnike na support@keysfan.com. Sve super ponude i kupone možete pronaći na linkovima ispod.

Kupite Office, dobijete Windows besplatno (ili sniženo)

Windows 11 Professional

Windows 10 Professional

50% popusta uz kupon kod: BKS50

Ako vam treba samo Windows, ovo su najbolje ponude na internetu!

62% popusta uz kupon kod: BKS62

(Sponzorirani članak)

Objava Veliki novogodišnji popusti! Kupite Windows 10 već za 7.40 EUR ili kupite Office i dobijete Windows besplatno! prenijeta sa portal Bajtbox.