Tehnologija

Windows 10 ili Windows 11? Sada oba možete nabaviti jeftino pa je izbor lak! Nova super akcija na GoDeal24 webshopu!

Windows 11 je tu već neko vrijeme, no još uvijek nije ni blizu popularan kao Windows 10. Djelomično radi većih zahtjeva, a djelomično jer Windows 10 još uvijek radi odlično. Windows 10 će se nadograđivati sve do kraja 2025. godine, pa zašto onda ne kupiti Windows 10 licencu za nevjerovatno niskih 7.24 EUR na provjerenom GoDeal24 webshopu?! Najbolje od svega je što uvijek možete besplatno nadograditi na Windows 11 tako da ste osigurani i za budućnost! A ako kupite dva Windows 10 ključa, cijena je samo 11.14 EUR (5.57 EUR po ključu). U slučaju da odmah želite Windows 11 cijena je samo 15 EUR, a tu su i brojni Microsoft Office paketi već od 18 EURA! Dodatne uštede možete postići i kupovinom Windows + Office “bundle” pakiranja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Najbolje od svega je što je kupovina iznimno jednostavna. Toliko jednostavna da se ne morate ni registrirati na stranici. Dovoljno je da dodate proizvod u košaricu, unesete osnovne podatke (od kojih je najbitniji email jer vam tu dolazi ključ), odaberete “cwalletco” kao način plaćanja i odaberete hoćete li platiti karticom ili Paypalom. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod (ukoliko su potrebni). Ako vam je potrebna pomoć uvijek se možete obratiti GoDeal24 službi za korisnike na service@godeal24.com.

Specijalna akcija – ograničene količine!

Do 62% popusta na Windows + Office bundle uz kupon kod: GG62

Discover More Bundles >>

50% popusta uz kupon kod: GG50

Discover More Windows >>

Office za Mac i drugi Microsoft alati uz kupon kod: GG62

图形用户界面

描述已自动生成

Alati za vaše računalo

More Computer Tools

(Sponzorirani članak)

Objava Windows 10 ili Windows 11? Sada oba možete nabaviti jeftino pa je izbor lak! Nova super akcija na GoDeal24 webshopu! prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -