Pozitivne pričeVijesti

Posjetite međunarodni sajam namještaja SARAJEVO4WALLS

Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“ će se održati u Sarajevu, od 31.03. – 03.04.2022. godine u Olimpijskom kompleksu Huan Antonio Samaran – ZETRA na prostoru od 7.500m2.

Jubilarno peto izdanje najvećeg i najznačajnijeg privrednog događaja u sferi namještaja i drvne industrije održat će se nakon pauze od dvije godine.

Na Međunarodnom sajmu namještaja „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala koji se koriste u proizvodnji namještaja.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze iz nekoliko država regije i Europe, ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske, Slovenije, Turske, Njemačke. Na sajmu će učestvovati i domaće kompanije iz Bosne i Hercegovine.

Na sajam se kao učesnici vraćaju brojne renomirane kompanije, ali će biti predstavljene i nove komapnije iz drvne industrije.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam na Zetri, od 31.03. do 03.04.2022. godine i da pogledaju šta sve nudi privreda Bosne i Hercegovine, te da ostvare kupovinu na popustima od 5% do 70%.

Posjetioci sajma će imati mogućnost da učestvuju u nagradnim igrama koje su obezbijedili organizatori sajma, te pomoći u humanitarnim akcijama. Ulaz besplatan!

Sve informacije o sajmu možete pronaći na web stranici www.sarajevo4walls.ba,
facebook profilu sajma  i instagram profilu.