Edukacije

Djelovanje u konfliktu i rješavanje konflikata

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Opis:

Zašto u pojedinim susretima s drugima  ostajemo bogatiji za uvrede i siromašniji za odnose? Zašto osjetljivi razgovori završe onako kako nismo željeli? Zašto se mimoilazimo u razgovoru čak i sa onima koje najviše volimo: s djecom, roditeljima, partnerima? Potencijal za probleme se posebno povećava u odnosima nadređeni – podređeni, s kolegama na poslu koje nismo birali, ali smo u funkcioniranju usmjereni na njih. 

Je li moguće da transformišemo odnose i otvorimo prostor za rješavanje problema na način da nećemo biti podjednako nezadovoljni (jer stalno odustajemo od sebe i svog zarad mira), nego podjednako zadovoljni jer ćemo pristupiti rješenjima iz druge perspektive?

Naučite vještine i alate koji su vam potrebni da biste se povezali sa drugima i ostvarili ugodnije odnose i bolje rezultate. 

Zašto? Zato što brinete o sebi, zato što ne želite ponijeti u dan zujanje u glavi, lupanje srca, nervozu i strah i misli koje će Vas buditi noću. To niko ne zaslužuje!

Što se više međusobno razumijemo, lakše je pronaći rješenja koja će biti dobrodošla za svakoga. Krenite iz radoznalosti i brige slušajući ono što je važno. 

Kroz interaktivni seminar će vas voditi Ivana Pejić, certificirana CNVC trenerica za komunikacijske vještine i certificirana Hogan konsultantkinja za procjene ličnosti.

Više o edukaciji

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -