Kompanije

DDI d.o.o. – distribucija pekarskih i poslastičarskih sirovina

Poduzeće DDI d.o.o. Busovača osnovano je 2001. godine čija je osnovna djelatnost distribucija pekarskih i poslastičarskih sirovina. Pored navedene osnovne djelatnosti, također smo prisutni i u HORECA segmentu tržišta, a u zadnje vrijeme pokrećemo program za picerije.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Poduzeće DDI d.o.o. ima centralno skladište u Zenici u kojem je smještena uprava poduzeća, služba računovodstva i komercijalna služba za Federaciju Bosne i Hercegovine. Kapacitet skladišta je 1000 m2 od čega je 300 m2 pod rashladim režimom.

Poduzeće DDI d.o.o. pored centralnog skladišta ima registriranu i poslovnu jedinicu Banja Luka sa sjedištem u Banja Luci koja vrši distribuciju proizvoda za Republiku Srpsku.Pored navedenih poslovnih jedinica poduzeće DDI d.o.o. ima registrirano i mini skladište u Sarajevu veličine oko 400 m2.

Tehnološka Podrška 1:1 – Slastičar Damir Đozo

Pokrećete slatki biznis proizvodnje sladoleda ili kolača? U nedoumici ste koje slastice da radite, kako da dekorišete svoje slastice? Potrebne su vam svježe ideje i provjerena iskustva koji kolači se najbolje prodaju?

Od samog odabira odgovarajućih sirovina za vas, asistenciji pri kupovini opreme, preko
izrade receptura vaših kolača i sladoleda, do obuke vašeg osoblja.

DDI d.o.o.
Društvo za proizvodnju, promet i usluge
Adresa: Luka b.b.Busovača

Poslovna jedinica Zenica

Adresa: Sarajevska 139 A
PDV Broj: 236196520005
ID Broj: 4236196520013
Telefon: 032/406-654
Fax: 032/247-700
Email: ddi.doo@bih.net.ba

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -