Pozitivne pričeKompanije

10 godina uspješnog poslovanja vodećeg distributera sirovina i ambalaže u BiH

Firma BM Logistic d.o.o. Sarajevo u decembru slavi jubilarnih 10 godina uspješnog poslovanja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Osnovna djelatnost firme je uvoz i distribucija hemijskih sirovina i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju.

Njihov jedinstven pristup radu rezultirao je da imaju veliki broj zadovoljnih klijenata. Iza svakog njihovog uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner.

Na bosanskohercegovačkom tržištu, izdvajaju se od ostalih iz nekoliko razloga:

Kvalitet proizvoda dokazan je certifikatima, a uz to se trude ponudu učiniti najpovoljnijom na tržištu! Na jednom mjestu nalazi se sve što je klijentima potrebno od sirovina i ambalaže, uz brzu i pouzdanu isporuku narudžbe. BM Logistic se može pohvaliti i stručnim kadrom koji će klijentima dati sve potrebne savjete i informacije vezano za sastav, kvalitet i način upotrebe određenih sirovina.

Sirovine moraju ispunjavati određene standarde kvalitete kako bi se osigurao kvalitet krajnjeg proizvoda. Shodno tome, BM Logistic svoje sirovine nabavlja samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Kako sirovine, tako i ambalažu iz njihove ponude prati dokumentacija o zdravstvenoj ispravnosti polaznog materijala i gotovog proizvoda. Materijali od kojih su napravljeni kontejneri za farmaceutsku upotrebu zadovoljavaju zahtjeve ispitivanja po Ph. Eur. Na osnovu navedenog, klijenti će znati da su njihovi proizvodi na sigurnom i da će imati duži rok trajanja. Cjelokupan asortiman možete pogledati na www.bml.ba.

Ponosni smo na proteklih 10 godina uspješnog poslovanja na našem tržištu. Svaka riječ hvale naših kupaca je ono što nas motiviše da budemo još bolji. Želja, namjera i dužnost nam je da pružimo našim klijentima što bolju i kvalitetniju uslugu, da se profesionalno usavršavamo te da se uslovi rada unaprijede. 
Jednostavno: da radimo po evropskim standardima. Stalnim razvojem i ulaganjima u ljude, opremu i poslovne procese u stanju smo suočiti se sa svim poslovnim izazovima i našim klijentima ponuditi najbolja rješenja te time doprinijeti i njihovom razvoju.

U konačnici, naš uspjeh zavisi od uspjeha naših kupaca.“ – ističe direktor Mirnes Bošnjaković.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -