Tehnologija

Potvrđeno, Realme GT 2 serija stiže i u Europu

Realme je ovog tjedna lansirao novu GT 2 seriju na kineskom tržištu, a od njenog lansiranja, globalno izdanje je bilo upitno. Iako tvrtka tek treba govoriti o svom globalnom izdanju, potpredsjednik Madhav Sheth već je potvrdio da Realme GT 2 doista dolazi na globalna tržišta.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Sheth je rekao da će prvo globalno tržište koje će dobiti Realme GT 2 seriju biti Indijsko. Slijedit će ga druga tržišta uključujući i Europu. Osim toga, također je potvrdio da će ove godine biti lansiran niz novih Android tableta i Windows prijenosnih računala. Međutim, nije otkrio nikakav konkretan datum za isto.

Osim toga, Sheth je također otkrio Android Authorityu da tvrtka neće lansirati nijedan Realme telefon u SAD-u. No, tvrtka bi mogla donijeti IT i AIoT proizvode na američko tržište 2022. godine.

Dolazeći u seriju Realme GT 2, serija ima dva uređaja, odnosno Realme GT 2 i GT 2 Pro. Telefoni dolaze sa snažnim hardverom kao što je Snapdragon 8 Gen 1 u Pro modelu i Snapdragon 888 u osnovnom modelu.

Realme GT 2 ima 6,62-inčni Samsung E4 AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120Hz i FHD+ rezolucijom. GT 2 Pro, s druge strane, ima veći 6,7-inčni LTPO AMOLED zaslon s QHD+ rezolucijom i brzinom osvježavanja od 120Hz.

Telefoni se mogu pohvaliti sustavom trostruke kamere od 50 MP na stražnjoj strani i imaju selfie od 32 MP na Pro i 16 MP kameru na osnovnoj verziji. Duo ima bateriju od 5000 mAh i podršku za brzo punjenje od 65 W.

Nadamo se da će ovo biti uređaj s kojim će Realme pokušati osvojiti Europu i da će stoga cijena biti niža nego što bi inače trebala biti.

Kakvo je Vaše mišljenje o tome?

Pišite nam u komentarima.

Objava Potvrđeno, Realme GT 2 serija stiže i u Europu prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -