Tehnologija

Predstavljen Realme GT Neo 2 Dragon Ball Z

Osim što je jučer lansirao svoju Realme GT 2 seriju, Realme je danas lansirao Dragon Ball Z ograničeno izdanje svog vrlo popularnog uređaja, Realme GT Neo2.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Dizajnerski, novo ograničeno izdanje Dragon Ball Z oprema Realme GT Neo2 staklenim stražnjim dizajnom s narančastom mat završnom obradom, s mat plavim prugama i plavim metalnim bočnim šinama. Dizajnom jako podsjeća na kombinezon koji je nosio glavni lik animea, Goku, tijekom svojih bitaka protiv zla.

Pokraj otoka kamere nalazi se japanski kanji znak, “悟”, što znači “mudrost” ili “prosvjetljenje”. To je Gokuov potpisni simbol tijekom cijele emisije, što označava mudrost koju je stekao nakon završetka intenzivnog treninga na svom svemirskom brodu na putu za Namek.

Osim što je samo prilagodio pakiranje Dragon Ball Z temom, Realme je također otišao dalje tako što je uključio posebno dizajniranu iglu za sim, kao i ekskluzivne naljepnice i umjetnička djela u kutiji. Obožavatelji i kolekcionari Dragon Ball-a bili bi presretni kada bi čuli da umjetničko djelo prikazuje Gokuove bitke u seriji Dragon Ball Z u malom, kompaktnom i privlačnom obliku u obliku karte.

Što se tiče prilagodbi softvera, kada uključite Realme GT Neo2, na zaključanom zaslonu će vas dočekati glavni lik animea: Goku! Tema se nastavlja i s prilagođenim paketima ikona, budući da će svaka ikona aplikacije na početnom zaslonu koja se prikazuje na zaslonu nalikovati na 8 zmajevih loptica prikupljenih u seriji.

Posljednje, ne ali i najmanje važno, Realme je prilagodio i animaciju punjenja. Animacija punjenja SuperDart od 65 W zamijenjena je animacijom punjenja od 65 W “Super Saiyan”, što se odnosi na Gokua koji ide Super Saiyanom kako bi napunio svoju energiju dok je bio kod sebe najniže u smislu snage.

Što se tiče specifikacija Realme GT Neo2 Dragon Ball Z ograničenog izdanja, nije bilo promjena u specifikacijama u odnosu na normalan Realme GT Neo2. I dalje ima isti Snapdragon 870, 120Hz E4 Samsung AMOLED i ogromnu bateriju od 5000 mAh.

Realme GT Neo2 Dragon Ball Z ograničeno izdanje službeno će se prodavati po cijeni od 2999 RMB (~415 eura).

Objava Predstavljen Realme GT Neo 2 Dragon Ball Z prenijeta sa portala Bajtbox.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -