Vijesti

Atos banka Banjaluka i kompanija “Nestro Petrol” vas nagrađuju

BANJALUKA – Atos banka  Banja Luka u saradnji sa kompanijom “Nestro Petrol” Banja Luka nagrađuje klijente sa značajnim popustom. Naime, svi korisnici Mastercard kartica naše Banke ostvaruju popust od 0,20 KM po litri pogonskog goriva u periodu od 15.07. – 15.10.2023. godine, dakle tri mjeseca koliko će ova promotivna kampanja i trajati.

FOTO: Atos Banka

Mastercard kartice Atos Banke sa kojima možete ostvariti popust su: Mastercard Standard Debit, Mastercard Standard Credit i Mastercard Gold Credit.

Uz ovu primamljivu ljetnu pogodnost, imate mogućnost da na benzinskim pumpama “Nestro Petrol”  Banja Luka na teritoriji Bosne i Hercegovine u naredna tri mjeseca, plaćanjem Mastercard® karticama Atos Banke ostvarite popust, a na ovaj način i kroz ovu promotivnu kampanju sa kompanijom “Nestro Petrol” a.d. Banja Luka želimo da tokom ljetnih mjeseci nagradimo naše vjerne klijente.

Povrat novčanih sredstava izvršiće se u roku od 3 dana od izvršenog plaćanja Mastercard karticom ATOS Banke na isti račun sa kog je izvršeno plaćanje goriva.

Više informacija o ovoj promotivnoj kampanji, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj web stranici https://atosbank.ba/, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999. PR

 

Objava Atos banka Banjaluka i kompanija “Nestro Petrol” vas nagrađuju prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.