Vijesti

Braća Maksutoski osvojili Evropu: Prije 20 godina započeli porodični biznis, danas su vlasnici respektabilne kompanije

Složna braća kuću grade.

Nagim i Bešir Maksutoski, dva složna brata iz Labuništa, Sjeverna Makedonija prije skoro 20 godina odlučili su balkanske proizvode donijeti na police marketa u EU.

Tako su 2004. godine osnovali kompaniju Maksutoski Lebensmittel GmbH u Linzu, Austrija. Najprije su vršili distribuciju samo po Austriji, ali danas je ova respektabilna kompanija koja pruža distribuciju prehrambenih proizvoda sa Balkana stigla i do daleke Skandinavije.

“Naši partneri su vodeće grupe kao što su AS Grupacija, Akova Grupa, Devolli Group Vitaminka iz Makedonije, Perutnina Ptuj, Sswisslion, Kraš i red drugih, mnogih poznatih brendova. S ponosom ističemo da naši proizvodi mogu biti pronađeni u čitavoj Evropskoj Uniji. Od početka se trudimo da našim kupcima pružimo visokokvalitetne proizvode po najboljim cijenama, kako bi kreirali zadovoljne kupce. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našim proizvodima i uslugama”, poručio je Bešir Maksutoski.

Njihov centar je na adresi Caracalla-strasse 16a A-4481 Asten (OÖ) Austrija. Možete ih kontaktirati na brojeve tel. +43 660 3423178 Nagim ili +43 660 4050352 Bešir.

Osim toga, možete posjetiti web stranicu njihove kompanije i pregledati asortiman koji nude.

(Senzor.ba)(Pressmedia)