Vijesti

Digital Masterclass – predavanje namijenjeno poslovnim korisnicima

Doba sveopšte digitalizacije nameće potrebu da kompanije kroz razvoj dugoročnih odnosa sa postojećim, ali i u privlačenju novih korisnika razvijaju nova znanja i vještine, te da se dodatno edukuju u cilju unapređenja svog poslovanja. U toj edukaciji i putu ka digitalizaciji osim svojim uslugama, kompanija m:tel pomaže svojim korisnicima, ali i svima onima koji to žele da postanu, posebno kreiranim radionicama i predavanjima iz oblasti digitalnog marketinga koje drže stručnjaci iz m:tel-a u gradovima širom BiH.

Cilj ovih besplatnih edukacija je da kroz predavanja o digitalnom marketingu, online oglašavanju i predstavljanju na društvenim mrežama svojim klijentima, malim i srednjim preduzećima poklone alat, odnosno znanje kako koristiti digitalne alate kako bi unaprijedili njihov biznis.

Prva stanica Digital Masterclass-a bila je Prijedor, gdje su se korisnicima iz ovog grada prezentovale osnove iz domena digitalnog marketinga, šta je to što omogućava bolju eksternu komunikaciju, poznavanje tržišta, kako dobiti konkretan, iskren i stručan feedback za svoj rad i kako unaprijediti poslovanje u domenu digitalinih kanala komunikacije.

Sljedeće druženje je u Bijeljini, zato redovno pratite objave na m:tel Facebook stranici i prijavite se na vrijeme za sljedeći Digital Masterclass.

BONUS VIDEO:

Objava Digital Masterclass – predavanje namijenjeno poslovnim korisnicima prenesena sa portala Aloonline.ba.