Vijesti

Dragan Marinković Maca novo zaštitno lice kampanje Glanz

Popularni glumac i voditelj Dragan Marinković Maca postao je zaštitno lice branda Glanz.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

U TV spotu tumači muškarca koji sa lakoćom čisti sva zaprljanja, kako bi dokazao da je Glanz odličan saveznik za mirisan i čist dom.

Na snimanju je vladala pozitivna atmosfera, što se prenijelo i na finalni spot koji je dinamičan i odiše pozitivnom energijom.

“Naš cilj je bio da angažujemo osobu koja je zanimljiva, poznata, i koja će pored ogromne konkurencije moći privući pažnju. Snimili smo dva spota, jedan za Glanz proizvode a drugi za Lilla osvježivače prostora i tkanina. Sigurni smo da neće ostati nezapaženi kako putem TV ekrana, tako i na društvenim mrežama. S obzirom da Dragan Marinković – Maca uspješno obavlja svoj posao, jako smo zadovoljni finalnim proizvodom. Ovim spotom želimo podsjetiti javnost da i domaći prozvodi mogu biti dobri i kvalitetni”, kazao je direktor EZ grupacije Mahir Mujić.

U kampanji koja slijedi fokus će biti i na sloganu “Nek je sve uGlanzano”.

Danas su Glanz proizvodi potrebniji nego ikad svakom domaćinstvu. Osim što čiste, mnogi od njih i dezinfikuju prostore kako bi se zaštitili od svih virusa i bakterija, a pri tome ostavljaju mirisne i sjajne površine.

“Velika mi je čast postati zaštitno lice poznatog branda Glanz koji traje dugi niz godina kako u BiH, tako i mnogo šire. Dokaz sam da i muškarci mogu s lakoćom očistiti sva zaprljanja, i iznenenaditi svoju dragu mirisnim i čistim domom. Danas, kada nemamo vremena za čišćenje, Glanz je dobar pomoćnik, jer bez mnogo trljanja dobijete odličan rezultat”, rekao je Dragan Marinković- Maca.

Završen je spot koji kreće sa emitovanjem putem TV stanica, te kroz digitalne kanale komuniciranja. Pripremaju se i mnoge nagradne igre putem društvenih mreža Ez group BiH, gdje će pratitelji imati priliku osvojiti mnoge nagrade.

Ez grupacija iz Busovače posluje na tržištu od 1989. godine i bavi se proizvodnjom hemije, kozmetike i ekološki prihvatljive ambalaže, sa preko 600 različitih proizvoda. Zapošljava preko 140 ljudi, a danas je izrasla u jednog od najvećih proizvođača u BiH.
U svojoj djelatnosti Ez grupacija prati trendove na svjetskom tržištu i u skladu s tim radi na uvođenju naprednijih tehnologija kako bi u konačnici imala modernije dizajnirane, ali i kvalitetnije proizvode.

Glanz proizvodi ali i mnogi drugi, mogu se pronaći u najbližim trgovinama širom BiH.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -