Vijesti

FONDACIJA ZA ODRŽIVI RAZVOJ REPUBLIKE SRPSKE Program podrške Vlade Mađarske privredi Srpske prezentovan u Mrkonjić Gradu

Predstavnici Fondacije za održivi razvoj Republike Srpske „Progresus“ u Mrkonjić Gradu predstavili su program podrške Vlade Mađarske privredi i poljoprivredi u Republici Srpskoj.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Prezentaciji Јavnog poziva prisustvovao je i načelnik opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević, koji je zahvalio na podršci koju su u novembru prošle godine dogovorili premijer Mađarske Viktor Orban i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

„Nadamo se da će kroz Program naši poljoprivrednici svoju proizvodnju da podignu na viši nivo i tako proizvedu više domaćih proizvoda“, naveo je Vođević.

Fondacija za održivi razvoj „Progresus“ 1. septembra objaviće Јavni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima za nabavku poljoprivredne mehanizacije, opreme i alata, a poljoprivrednici će moći da se prijave na Јavni poziv popunjavanjem elektronske aplikacije na zvaničnoj internet stranici Fondacije.

BONUS VIDEO:

Objava FONDACIJA ZA ODRŽIVI RAZVOJ REPUBLIKE SRPSKE Program podrške Vlade Mađarske privredi Srpske prezentovan u Mrkonjić Gradu prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -