Vijesti

KARTE VEĆ U PRODAJI: Er Srbija na proljeće leti do jedne od omiljenih destinacija

Er Srbija od 15. maja 2023. godine uspostavlja direktne letove između Beograda i Kaira.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će letjeti tri puta nedjeljno, svakog ponedjeljka, srijede i petka, dok će se letovi iz Kaira do srpske prestonice realizovati utorkom, četvrtkom i subotom.

Na ovoj ruti letjeće avioni tipa erbas A319. Avio-karte su već u prodaji, po cijeni počev od 183 evra po smjeru u ekonomskoj klasi, sa uključenim svim pripadajućim taksama.

– Kultura i istorija Egipta privlače veliku pažnju turista širom sveta, a specifična klima učinila je zemlju faraona atraktivnom tokom čitave godine. Prateći potrebe putnika u Srbiji, ali i u širem regionu Balkana, odlučili smo da uvedemo redovnu direktnu liniju između Beograda i Kaira. Letove do glavnog grada Egipta naša kompanija je obavljala od leta 2019. godine i drago nam je što ćemo sada biti u prilici da ponovo spojimo dve prijateljske zemlje – izjavio je direktor komercijale i strategije Er Srbije Boško Rupić.

Uvođenjem direktnih letova između Beograda i Kaira, putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milano, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži Er Srbije.

Smješten pored Nila, glavni grad Egipta nikada ne spava. U toj dinamičnoj metropoli prožimaju se različite religije i kulture o čemu svedoče neke od najpoznatijih znamenitosti Kaira, poput ulice Al-Muiz, džamije Amr Ibn Al As, koptske Viseće crkve i manastira Svetog Simeona. Neizostavni dio boravka u gradu na Nilu jeste posjeta Gizi, obilazak piramida i Egipatskog muzeja, kao i gradskih četvrti Zamalek i Maadi. Ljubitelji muzike zasigurno će uživati u Kairskoj operi, a gastronomi u brojnim restoranima lokalne i internacionalne kuhinje.

BONUS VIDEO:

Objava KARTE VEĆ U PRODAJI: Er Srbija na proljeće leti do jedne od omiljenih destinacija prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -