Vijesti

Naša Banka otvorila novu poslovnicu u Banjaluci

BANJALUKA – Naša Banka Banjaluka, otvorila je vrata još jedne savremeno opremljene poslovnice u Banjaluci, koja se nalazi u naselju Starčevica na adresi Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 89.

FOTO: Naša banka

U prostorijama novootvorene poslovnice koja se nalazi u neposrednoj blizini studentskog centra klijenti će svoje finansijske poslove moći obavljati radnim danima od osam do 16 časova. U sklopu poslovnice nalazi se i bankomat, dostupan 24/7.

“Otvaranje još jedne poslovnice u Banjaluci rezultat je pažljivog osluškivanja potreba tržišta, kao i želja i potreba naših sadašnjih ali i budućih klijenata, za sveobuhvatnim uslugama i mogućnošću da na jednom mjestu dobiju sve neophodne bankarske usluge. Naša Banka Banjaluka intenzivno i kontinuirano radi na razvijanju proizvoda i usluga koji će olakšati svakodnevnicu klijenata, te nastavlja realizaciju planova o širenju mreže poslovnica i bankomata, sa ciljem osiguranja kvalitetne i profesionalne usluge za fizička i pravna lica” , rekao je član Uprave, Novak Popić.

Naša banka Banjaluka kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije, Galens Invest sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.

P.R.

Objava Naša Banka otvorila novu poslovnicu u Banjaluci prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.