Vijesti

Otvoren prvi BASH Drive restoran: Inovativni odgovor na potrebe savremenog života

BASH Drive Radon Plaza je od 15.30 sati danas otvoren za sve ljubitelje ukusne hrane i modernog iskustva na adresi Džemala Bijedića br. 185 u naselju Nedžarići. Novi koncept restorana, koji spaja vrhunski okus BASH specijaliteta sa brzim i udobnim pristupom, predstavlja idealan odgovor na potrebe savremenog načina života.

Nakon uspješnog starta u Sarajevo City Centru, BASH je proširio ponudu i na drugu lokaciju. Osim raznovrsnih burgera, nuggetsa, krompirića i raznih slastica, novootvoreni restoran nudi mogućnost uživanja u omiljenim jelima iz udobnosti automobila ili u moderno opremljenom prostoru. Ambijent je dizajniran tako da upotpuni sva čula, pružajući ugodno iskustvo za porodice i pojedince.

Dnevni avaz
Dnevni avaz

Iz kompanije su izjavili da sa entuzijazmom najavljuju ovaj novi korak u razvoju BASH-a. Drive koncept restorana predstavlja inovativan pristup koji omogućava BASH-u da zadovolji želje i potrebe gostiju na potpuno nov i jedinstven način, kombinujući brzinu i kvalitet njihovih specijaliteta.

Restoran su već ocijenili brojni zadovoljni posjetitelji, postaje poznat po svojim bogatim okusima, odličnim porcijama i prihvatljivim cijenama. BASH se ubrzano pozicionira kao mjesto prepoznatljivo među ljubiteljima ukusne hrane, ne samo kao simbol ukusnih jela, već i kao centar društvenog života i okupljanja, gdje porodice mogu pronaći posebno osmišljen meni za djecu i kutak za igru. Ponuda restorana obuhvata širok spektar ukusnih obroka, uključujući različite vrste burgera, nuggetsa, krompirića i slastica. Gosti mogu birati između vrhunskih burgera, wrapova, salata, pomfrita, cheddar friesa i raznih umaka, sve kreirano tako da zadovolji različite ukuse i preference. Za one koji preferiraju nešto slađe, tu su waffle, milkshakeovi, sladoledi Sundae i Twister, kao i poseban dio s različitim desertima, kafom i toplim napicima.

Restoranski dio BASH Drive Radon Plaza otvoren je svakim danom od 10.00 do 23.00 sata, dok drive linija radi petkom i subotom 24 sata, a ostalim danima od 10.00 do 02:00 sati.



(Pressmedia)