VijestiKompanije

Otvorena radna mjesta u Bugojnu, Sarajevu, Tuzli, slovenačkoj Sevnici…

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Auto Parts, kao jedan lidera iz oblasti trgovine auto dijelovima i servisnom opremom, sa velikom mrežom prodajnih mjesta u BiH, 230 zaposlenih i velikim brojem zadovoljnih klijenata raspisuje oglas za radno mjesto: REGIONALNI MENADŽER MALOPRODAJE. REGIJA: Bugojno, Zenica, Travnik (mjesto rada: Bugojno ili Zenica) Profil koji tražimo: VSS, vozačka dozvola B kategorije, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje rada u MS Office paketu. Opis posla: upravljanje, kontrola i nadzor prodajnog tima, izrada planova prodaje, obilazak kupaca po unaprijed definisanom planu u skladu sa kategorizacijom, izrada ponuda novog asortimana, širenje tržišta i i razvijanje novih segmenata tržišta.

Opširnije pronađite OVDJE

Kompanija „Luminos“ d.o.o., Sarajevo proizvodjac LED rasvjete na osnovu ukazane potrebe za upražnjeno radno mjesto raspisuje KONKURS za radnu poziciju: Komercijalista na terenu (m/ž). POSAO PODRAZUMIJEVA: rad sa postojećom mrežom kupaca u smislu praćenja prometa kao i finansijsko praćenje kupaca.pronalazak i kontaktiranje novih potencijalnih kupaca, konstantan obilazak kupaca i terena po utvrđenom planu terena. KANDIDATI TREBA DA ISPUNJAVAJU SLJEDEĆE USLOVE: potrebna minimalno SSS, prednost imaju kandidati sa iskustvom na istim ili sličnim poslovima

Opširnije pronađite OVDJE

Lactalis BH d.o.o. Gradačac  objavljuje javni natječaj za radno mjesto: SKLADIŠNI RADNIK (m/ž) – 1 izvršioc Tuzla. Odgovornosti i zadaci: utovar i istovar robe i ambalaže, smještanje robe na odgovarajuće mjesto, ovisno o režimu čuvanja i roku trajanja, održavanje čistoće i reda u cjelokupnom skladišnom prostoru. Profesionalno iskustvo i znanja:  SSS, poželjno je iskustvo na poslovima skladištenja robe, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

SILIKO d.o.o. je slovenski proizvođač proizvoda od gume i plastike sa više od 30 godina tradicije. Naše komponente ugrađujemo u većinu automobila njemačke automobilske industrije (BMW, Audi, Mercedes-Benz, AMG, VW i drugi). Za poslovnu jedinicu Sevnica tražimo više kandidata na poziciji: Operater za mašinom u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada: Sevnica, Slovenija. Opis posla: rad na mašini za brizganje gume ili drugim mašinama u proizvodnji automobilske industrije, čišćenje, dorada i kontrola proizvoda, knjiženje obavljenog posla, pakovanje i etiketiranje proizvoda. Od Vas očekujemo: volju za rad u proizvodnji, preciznost, lojalnost radu i kvaliteti posla, opštu praktičnost, ručne veštine i sposobnost učenja.

Opširnije pronađite OVDJE

MIKRA objavljuje otvoreni K O N K U R S za radnu poziciju: ADMINISTRATIVNO-LOGISTIČKI ASISTENT sa sjedištem u Tuzli. Svrha radne pozicije: Centralna komunikacijska tačka za radne procese vezane za administrativnu i logističku podršku uredima u svojoj regiji. Kandidati trebaju posjedovati: SSS, poželjno ekonomskog ili tehničkog smjera, prethodno iskustvo na administrativno-logističkim poslovima, vještina koordiniranja radnih zadataka na više različitih lokacija, osnovno poznavanje engleskog jezika, korisničko poznavanje MS office.

Opširnije pronađite OVDJE

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -