Vijesti

Počinju “Zimski dani Višegrada”

VIŠEGRAD – Manifestacija “Zimski dani Višegrada” počeće danas na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu uz bogat kulturni, zabavni i izložbeni program, a najviše sadržaja biće prilagođeno najmlađima, rečeno je Srni iz organizacionog odbora manifestacije.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: Agencije

Manifestacija će biti otvorena u 17.00 časova, a prvog dana nastupiće djeca iz vrtića “Neven”, članovi Kulturno-umjetničkog društva “Kralj Petar Ujedinitelj”, mlade umjetnice Anđelina Poljčić i Mirna Karabatak, kao i animator koji će biti u ulozi klovna, patrolne šape, robota i malog šefa.

Za vrijeme trajanja manifestacije biće postavljen novogodišnji bazar koji će biti besplatan za sve degustatore i posjetioce, a imaće i humanitarni karakter jer će prikupljena sredstva biti usmjerena za liječenje mladog Višegrađanina Stefana Đurića.

Sutra će program početi u 13.00 časova, a nastupiće KUD “Bikavac”, učenici osnovne i srednje škole, članovi sportske sekcije Srpskog sokolskog društva “Soko”, djeca iz Škole sporta “Bubamara”, kao i korisnice Doma za lica sa invaliditetom.

U petak, 29. decembra, u bioskopu “Doli Bel” odigraće se pozorišna predstava “Palata smijeha” u izvođenju Dis teatra Banja Luka sa početkom u 12.00 časova.

Organizator manifestacije “Zimski dani Višegrada” je opština, a manifestaciju su osim “Hidroelektrana na Drini” podržali i brojni višegradski preduzetnici i ugostitelji.

Iz organizacionog odbora su pozvali turiste i sugrađane da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju i kroz zabavan program koji predstoji uživaju u novogodišnjim danima.

Organizatori su za posjetioce obezbijedili besplatnu degustaciju čaja i, kako su naveli, spektakularan vatromet.

Srna

Objava Počinju “Zimski dani Višegrada” prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -