VijestiKompanije

Posjetite novi, savremeniji ambijent Addiko poslovnice u Kotor Varošu

BANJALUKA –  Postojeći i novi klijenti Addiko banke BanjaLuka od danas mogu da posjete renoviranu poslovnicu u opštini Kotor Varoš, opremljenu u skladu sa najmodernijim Addiko korporativnim standardima.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Foto: Addiko bank

„Uz prijateljsku dobrodošlicu i profesionalan pristup, na šta su navikli u Addiko banci, a u želji da sve naše klijente dočeka udobniji i multifunkcionalan ambijent, renovirali smo Addiko poslovnicu i u opštini Kotor Varoš. Osim brzog, jasnog i jednostavnog bankarstva, naši postojeći i novi klijenti u Kotor Varoši od danas imaju još savremeniji doživljaj i iskustvo poslovanja sa Addiko bankom i ovom prilikom im želimo dobrodošlicu“, izjavila je Sanja Babić, menadžer banjalučke regije u Odjelu upravljanja prodajom za stanovništvo Addiko Bank Banjaluka.

Svi postojeći i novi klijenti Addiko banke poslovnicu u opštini Kotor Varoš mogu da posjete radnim danima od 08.00 do 16.00 časova.

Poslovnica u opštini Kotor Varoš šesnaesta je po redu Addiko poslovnica koja je renovirana prema savremenim Addiko korporativnim standardima, od ukupno 28 poslovnica u cjelokupnoj mreži, a kako ističu u Addiku, sa modernizacijom posvećeno nastavljaju i tokom 2022. godine. PR

Objava Posjetite novi, savremeniji ambijent Addiko poslovnice u Kotor Varošu prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -