Vijesti

POSKUPLJUJE MAGAREĆE MLIJEKO: NA BH. FARMI OD 1. JUNA, LITAR 150 KM!

[ad_1]

Farma magaraca iz Zavidovića obavijestila je svoje prijatelje, korisnike, partnere i mušterije da će uskoro doći do poskupljenja magarećeg mlijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Dragi naši, kao što smo najavili, od 1. juna dolazi do povećanja cijene magarećeg mlijeka. Nažalost na cijenu su mnogi faktori uticali. Nova cijena od 1. juna je 150 KM litar. Hvala svima na razumijevanju – naveli su na svojoj zvaničnoj stranici. 

Farma magaraca “Mali farmer” iz Zavidovića sastoji se od restoranskog dijela, laboratorije za izradu kozmetike i pakovanje mlijeka, stambenog dijela i dijela za goste, odnosno sobe za izdavanje.

Uveliko su posješili i razvoj ruralnog i zdravstvenog turizma koji ima ogroman potencijal u ovom kraju naše države. Potražnja za ovim vidom turizma je velika.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.



Hayat.ba