Vijesti

“Pošte Srpske”: Uskoro elektronsko plaćanje računa

BANJALUKA – U drugom kvartalu ove godine “Pošte Srpske” počeće sa digitalizacijom poštanskih usluga, koja će omogućiti njihovu širu dostupnost i olakšano poslovanje korištenjem mobilne aplikacije, najavio je izvršni direktor za IKT, razvoj, prodaju i marketing u ovom javnom preduzeću Zoran Protić.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Foto: Capital.ba

“Mobilna aplikacija bi našim korisnicima u zemlji i inostranstvu trebalo da omogući plaćanje svih vrsta računa isto kao i na šalteru pošte”, rekao je Protić novinarima u Banjaluci.

On je napomenuo da korisnici za korištenje ove aplikacije neće morati imati otvoren račun kod određene banke, već će plaćanje biti omogućeno putem svih platnih kartica.

“Jedna od prednosti aplikacija jeste da na jednom mjestu možete plaćati sve vrste računa, a potrudili smo se da korisnicima omogućimo da se jednostavno uloguju, te da imaju pregled svojih mjesečnih troškova”, kaže Protić.

Prema njegovim riječima, preduzeće širom Srpske ima više od 250 poslovnih jedinica poštanske mreže.

Direktor preduzeća “Pošte Srpske” Miladin Radović rekao je da je uprava kompanije kontinuirano unapređivala poštanske usluge, posebno na planu digitalizacije.

“Vodili smo računa o svim našim zaposlenima, ali i korisnicima posebno u periodu kada su uticaji virusa korona bili najveći na cijelo društvo”, naveo je Radović. Srna

Objava “Pošte Srpske”: Uskoro elektronsko plaćanje računa prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -