Vijesti

Prezentacija nekretnina iz Alanye u Sarajevu


- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Zbog velike zainteresovanosti bh. državljana za kupovinom nekretnina u Turskoj, agencija MM RealEstate u suradnji sa turskom firmom Kurt Safir, organizuje prezentaciju nekretnina iz Alanye u Sarajevu.

Prezentacija se održava u sarajevskoj Vijećnici, u subotu, 15. januara 2022. godine u dva termina, u 13.00 i 17.00 sati. 

Svi zainteresovani za kupovinu nekretnine ili investiranje u Tursku mogu prisustvovati prezentaciji i dobiti sve odgovore na pitanja.

Prezentaciju će voditi vlasnik agencije MMRealEstate Minet Musić, a obratiti će se i direktor Kurt Safira, Suha Pattabanoglu.

Agencija MMRealEstate u ponudi ima više od 18.000 nekretnina širom Turske, ukoliko vas zanima kupovina nekretnine u drugom gradu, možete se javiti agenciji.

Za prisustvovanje eventu potrebno je popuniti sljedeći formular.

 

Poziv na prezentaciju nekretnina iz Alanye u Vijećnici

Pozivamo vas na prezentaciju nekretnina iz Alanye u Sarajevu. 🏖🏠 Prezentacija će se održati u Vijećnici 15.01.2022. u 17.00 sati, gdje ćete moći da pogledate projekte koje nudimo i dobijete odgovore na pitanja. Molimo da svoj dolazak potvrdite na linku ispod ⬇️⬇️⬇️ https://forms.gle/thG6dZvsJJ36QSWG7

Posted by MM real estate on Tuesday, January 4, 2022

 Akta.ba

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -