Vijesti

Treba ti kancelarija? Iznajmi stol u novom coworking prostoru u centru Sarajeva

Početkom septembra u centru Sarajeva, u ulici Skenderija 31A, otvara se coworking prostor “Easy Coworking”, sa svim pratećim sadržajem elementarnim za obavljanje kancelarijskog poslovanja.
Coworking prostori funkcionišu na principu iznajmljivanja radnih stolova i mogućnosti korištenja konferencijske sale, kuhinje, ormarića, sobe za telefoniranje i dr. Ovaj koncept je prihvatljiv za poduzetnike, freelancere, startup timove, manje firme ili timove većih korporacija koji rade na daljinu i sve one koji prepoznaju taj način poslovanja kao prikladan za svoju djelatnost i način funkcioniranja.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Iako Easy Coworking čeka svoje otvorenje krajem narednog mjeseca, putem web stranice easycoworking.ba moguće je pogledati izgled prostora i sav prateći sadržaj, te ostvariti popust na prve tri kirije za rezervacije prije otvorenja.

“Easy Coworking prostor je pristupačan, odličan za preduzetnike koji tek počinju sa svojim poslovanjem i mnogo zabavniji i zanimljiviji od obične kancelarije. U savremenom poslovnom enterijeru, naš coworking prostor i kancelarije u Sarajevu sadrže svu neophodnu kancelarijsku opremu, za organizaciju dnevnog rasporeda aktivnosti i povećanja produktivnosti.

Ponudu smo prilagodili u više mjesečnih paketa, a moguće je iznajmiti kancelarijski prostor i samo na dnevnoj osnovi. Također, odabrali smo sjajnu lokaciju u centru grada, a za poslovne stanare Easy Coworkinga obezbijedili smo električne romobile kako bi imali što manje briga u vezi sa traženjem parkinga.” – izjavio je Nedim Pinjo, direktor Easy Coworking prostora.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -