Edukacije

Uniview kućne rotirajuće kamere – Mreža

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Uniview kućne kamere jednostavne su WiFi nadzorne kamere, koje će Vam pružiti nadzor vašeg doma ili poslovnog prostora 24 sata dnevno.

Uz napredne funkcije i besprijekornu kvalitetu slike poput FHD i 2K rezolucije, ove kamere vam pružaju potpunu kontrolu i sigurnost na dohvat ruke.

Nevjerojatna jasnoća slike i pokretljivost

Uživajte u kristalno čistoj Full HD ili 2K rezoluciji na vašem mobilnom uređaju u svakom trenutku, i bez obzira gdje se nalazite, zahvaljujući primjeni nove CMOS tehnologije na senzoru kamere koja je zaslužna za odličnu kvalitetu slike, bez obzira na vremenske uslove.

Funkcionalnost rotacije unutrašnjeg i vanjskog modela kamere omogućit će preglednost 360° uokolo i obezbijediti da vam ništa ne promakne. Kamere posjeduju i funkcionalnost automatskog praćenja objekata, pa će svaki ulazak u štićeno područje biti ispraćen od ulaska do izlaska iz vidnog polja.

Napredna detekcija pokreta i zvuka

Uniview kućne kamere imaju inteligentni sistem detekcije pokreta koji će vam poslati alarm na mobilni uređaj u trenutku kada kamera detektuje pokret ili jak zvuk.

Kamere imaju mogućnost davanja zvučne poruke u slučaju detekcije pokreta ili ljudi, dok vanjski model ima i dodatnu mogućnost davanja svjetlosnog upozorenja.

Unutrašnju kućnu kameru zahvaljujući detekciji zvuka možete koristiti i kao baby monitor i biti sigurni da ćete, u slučaju pokreta ili plača djeteta, dobiti obavijest na svom mobilnom telefonu, te da ćete moći i komunicirati sa svojim djetetom zahvaljujući dvosmjernoj audio komunikaciji.

Dvosmjerna audio komunikacija

Iskoristite mikrofon i zvučnik na kamerama za dvosmjernu komunikaciju s članovima porodice, zaposlenicima ili posjetiteljima koristeći vašu nadzornu kameru sa jedne i vaš mobilni telefon sa druge strane.

Noćni video

Ne brinite o kvaliteti snimke po noći. Uniview kućna unutrašnja kamera opremljena je moćnim infracrvenim LED diodama koje osiguravaju jasnu sliku i u potpunom mraku.

Vanjska kamera posjeduje pametnu tehnologiju sa dvostrukim svjetlosnim efektima, opremljene infracrvenim i bijelim svjetlima koja mogu fleksibilno prelaziti između načina osvjetljenja kako bi odgovarala različitim situacijama. To će vam omogućiti sliku u boji u uslovima slabog osvjetljenja.

Jednostavna instalacija i korištenje

Unutrašnju kameru moguće je postaviti kao samostojeću na ravnu površinu kao što je stol, polica ili regal, ali i montirati na zid uz pomoć montažne pločice koja dolazi u kutiji sa kamerom.

Vanjski model kamere, zahvaljujući prakitčno dizajniranom nosaču, moguće je jednostavno prilagoditi prema vašim potrebama, te kameru montirati na zid ili plafon, bez potrebe za dodatnim elementima.

Kamere se jednostavno konfigurišu kroz besplatnu mobilnu aplikaciju, koja je dostupna za Android i iOS mobilne telefone.

Pohranite snimke na MicroSD karticu

Značajne količine oba modela Uniview kućnih kamera dostupne su na lageru distributera SYS Company, a svi kupci uz kameru dobit će i MicroSD karticu kapaciteta 64 GB, kako bi zabilježili važne događaje na lokalnu pohranu.

Više informacija možete dobiti putem e-maila techsec@sys.ba, putem kojeg možete izvršiti i narudžbu kamera.

Za narudžbu većih količina odobravamo i dodatne rabate.

Više o edukaciji

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -