Vijesti

Hotel Constance Ephelia Seychelles za doživljaj Sejšela sa 5*

Prva asocijacija na Sejšele kod većine ljudi jebesprekorno more Indijskog okeana i peskovite plaže u hladovini palmi. Iako je to prilično tačno, sa bezbroj raznovrsnih plaža koje Sejšeli ima u ponudi da opravda ovakva očekivanja, ovo mesto takođe nudi obilje avanture za putnike koji traže nešto uzbudljivije od leškarenja na plaži.

Od planinarenja po tropskoj džungli i pešačenja do vodopada, od obilaženja ostrva do ronjenja i gnjurenja, ima ponešto za svakog ljubitelja uzbuđenja u ovom prelepom uglu sveta. Za one koji traže maksimum od svog odmora, Hotel Constance Ephelia Seychelles je najbolji izbor jer ćete moći da organizujete odmor po svojoj meri.

Smeštaj kao u bajci

Ako ste se ikada pitali kako može da izgleda raj, onda ćete ovde možda dobiti inspiraciju. Hotel Constance Ephelia Seishels je smešten na dve najlepše plaže na ostrvu Mahe i svojom arhitekturom savršeno uranja u prirodu koja ga okružuje. Smeštene na brdima, vilama na padini se nudi zadivljujući pogled na Indijski okean. Sve vile su izgrađene tako da pruže jedinstven koncept smeštaja, a svaka od vila nudi nešto posebno. Da li ste za plutajući doručak u sopstvenom bazenu sa pogledom na more? Imamo razloga da verujemo da će vam to iskustvo biti omiljeno.

Odmaralište je među najvećima na ostrvu i sa razlogom je ponelo 5*. Podeljeno je na dva dela – luksuzni apartmani i vile na pomenutom brdu i glavni deo odmarališta sa više apartmana i osnovnih soba, sa plažama, barovima i restoranima. Kako je površina koju hotel zauzima velika, ponekad je potrebno dosta vremena da biste stigli sa jednog na drugi kraj rizorta. No ne brinite, uvek možete da koristite uslugu „bagi“ (tako zovu kola za golf) koju odmaralište nudi potpuno besplatno. Potrebno je samo da pozovete recepciju i da kažete gde se nalazite, „bagi“ dolazi po vas.

Rizort se nalazi na zapadnoj strani ostrva i do njega se dolazi kratkom vožnjom od međunarodnog aerodroma. Odatle se lako stiže do drugih znamenitosti u blizini, tako da možete da planirate i obilazak ostrva tokom boravka.

Restorani za vrhunski hedonizam

Gastronomija u hotelu je internacionalna, prožeta blagom linijom lokalne kuhinje, ali sasvim dovoljno da vas pošalje na jedno armatično putovanje. Postoji mnogo opcija za obedovanje u rizortu. Cerossol je namenjen za doručak, Helios je bliskoistočni restoran sa bogatom arapskom kuhinjom i prepoznatljivim slatkim đakonijama. Adam i Eva nude azijsku hanu, dok je Ciann suši restoran, jedinstven po svom konceptu i dizajnu. Za one koji hoće da isprobaju lokalnu hranu, restoran Seselva je za svaku preporuku. Ovde možete isprobati morske podove i ribu pripremljenu na različite načine.

Barovi strateški raspoređeni po odmaralištu su tu da vam u svakom trenutku ponude neke zdrave grickalice, deserte i pića.

Razmazite se u spa centru

Spa centar u ovom hotelu je oaza mira, regeneracije, detoksa i lepote usred raskošnih tropskih vrtova. To je prava banja u Indijskom okeanu i učiniće da se u potpunosti razmazite različitim tretmanima. Ne preskačite ovo iskustvo, potpuno je jedinstveno, nosi u sebi spoj različitih tehnika i kultura i učiniće da se u potpunosti zaboravite i oslobodite stresa i napetosti.

Kids club i program za medeni mesec

Hotel na ovom nivou ne može a da ne ponudi sadržaje koji su prilagođeni različitim tipovima putovanja. Tako da ako ste ne medenom mesecu, ili ste planirali intimno venčanje na Sejšelima, rizort će obezbediti posebne uslove za romantični odmor udvoje. Apartmani za mladence su izlovani, bogato opremljeni sa sopstvenim bazenom i đakuzijem i pružaju očekivani mir i privatnost.

Sa druge strane, ukoliko želite da se odmorite sasvojom porodicom, nemojte da brinete – vaša deca će se u klubu za decu odlično zabaviti. Veliki broj vaspitača i animatora radi na tome da se vaša deca zabave i kvalitetno provedu vreme. Ovde mogu da se takmiče u raznim sportovima i igrama, plivaju u bazenima koji su namenjeni deci ili čak i da prave lokalne umetničke predmete. Dečiji disko će ih razmrdati pre spavanja, a vama pružiti malo oduška za odmor uz omiljeni koktel.

Aktivnosti na Sejšelima

Arhipelag Sejšela nudi obilje mogućnosti za planinare koji bi da istraže bujnu tropku džunglu i zadivljujuće prirodne staze koje se mogu naći na mnogim ostrvima Sejšela. Ovde postoji veliki broj pešačkih staza koje vode kroz neverovatne pejzaže, kao što su prašume, vodopadi i prekrasni vidici sa kojih se pruža blistav pogled na netaknute plaže i koralne grebene.

Najbolji način da doživite ovakve šetnje kroz prirodu jeda kontaktirate lokalnog vodiča. Vodič će vas uputiti u lokalnu istoriju i kulturu (kad ste već ovde), kao i u pregled endemskih biljnih i životinjskih vrsta koje ćete na putu zateći.


Na Sejšelima se nalaze neki zadivljujući vodopadi, koji predstavljaju odlične avanturističke destinacije za putnike koji žele da se rashlade u tropskoj, slatkovodnoj oazi.

Istraživanje podvodnog sveta

Pored Maldiva, Sejšeli su najpoznatija svetska destinacija gde su ronjenje i gnjurenje dve najpopularnije stvari koje možete da isprobate. Bogati kolorit podvodnog sveta, džinovske kornjače, sve će to vaše zaranjanje ispod površine učiniti vrednim i isplativim trudom. Ostrvo Mahe nudi najširi spektar mogućnosti za ronjenje, od jednostavnih ronjenja ublizini granitnih stena, do istraživanja potonulih brodskih olupina kao što je Twin Barges.

Bilo da razmišljate o avanturističkom putovanju ili o destinaciji samo za opuštanje i odmor, Sejšeli su pravo mesto za to. Sa sigurnošću tvrdimo da ćete brzo otkriti koliko su Sejšeli neverovatna destinacija, a Hotel Constance Ephelia Resort jedan od najboljih na ostrvu. Sa svojim idealnim položajem, luksuznim apartmanima, raskošnom gastronomijom i bogatim sadržajem, ovaj hotel je pravi raj za svaki tip odmora.