Vijesti

Ako imate Addiko Mastercard kreditnu karticu, do 31. jula imate i priliku za vrijedne nagrade

BANJALUKA – Addiko banka Banjaluka od 1. februara pokrenula je atraktivnu nagradnu igru za sve korisnike Addiko Mastercard kreditne kartice.

FOTO: Addiko banka

Svi korisnici kartice koji do 31. jula 2023. godine steknu pravo učešća u nagradnoj igri, mjesečno imaju mogućnost da osvoje 3 atraktivne nagrade: Iphone 14, JBL GO3 zvučnik i Phillips bežične slušalice.

„Svakodnevno se trudimo da klijentima priuštimo najbolje korisničko iskustvo, stoga smo ovoga puta organizovali jednostavnu i atraktivnu nagradnu igru za korisnike Addiko Mastercard kreditnih kartica. Klijenti koji sa ovom karticom naprave minimalno jednu transakciju iznosa od 100 KM ili više, automatski postaju i učesnici Addiko Mastercard nagradne igre. Izvlačenje srećnih dobitnika 3 atraktivne nagrade vršiće se po završetku svakog mjeseca trajanja nagradne igre“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko bank  Banjaluka.

Iz Addiko banke dodaju da za Addiko Mastercard kreditnu karticu mogu da apliciraju i klijenti drugih banaka.

„Ova kartica klijentima pruža mogućnost plaćanja na svim POS uređajima u zemlji i inostranstvu, te klijenti sa njom mogu da podjele iznos plaćanja do čak 24 rate, a podjela iznosa kupovine do tri rate je bez ikakve naknade ili kamate. Klijenti prilikom plaćanja karticom ne moraju prodavca da obavještavaju o planiranoj podjeli na rate i sami odlučuju o broju rata na koje žele da podijele iznos kupovine“, naglasila je Latinović koja je učesnicima poželjela sreću u Addiko Mastercard nagradnoj igri.

Detaljna pravila nagradne igre, kao i više informacija, saznajte klikom na LINK, a za dodatna pitanja dostupan je Addiko kontakt centar na 051 951 000.

P. R.

Objava Ako imate Addiko Mastercard kreditnu karticu, do 31. jula imate i priliku za vrijedne nagrade prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.