Vijesti

Atos banka i ove godine ponosni prijatelj kulture

BANJALUKA – Press konferencijom koja je održana u Gradskom pozorište Jazavac najavljen je Međunarodni festival glumca ZAPLET 15, kao i nova predstava GP Jazavac „Kroz život sa Veljom“ u režiji Slobodana Perišića kojom će i biti otvoren ovogodišnji festival 20.10.2023. godine.

FOTO: Atos bank

Atos banka Banjaluka je i ove godine pokrovitelj i prijatelj Gradskog pozorište Jazavac i podrška još jednom Međunarodnom festivalu glumca ZAPLET, koji iz godinu u godinu premašuje očekivanja publike.

“Atos banka je i ove godine uz GP Jazavac, kao partner i ponosni prijatelj kulture. Želja da nastavimo da budemo snažan oslonac kulturi i da njegujemo prave vrijednosti ogleda se i u tome da rad ovog pozorišta izuzetno poštujemo, jer godinama unazad daje veliki doprinos razvoju pozorišne umjetnosti i kulture generalno. U skladu sa našim imidžom društveno odgovorne finansijske institucije veliko nam je zadovoljstvo biti dio ove pozorišne kuće, jer na taj način pružamo prije svega podršku razvoju kulture, ali i stvaramo čvrste veze sa zajednicom u kojoj poslujemo. S obzirom da krajem ovog mjeseca počinje petnaesti Međunarodni festival glumca Zaplet iskoristiću priliku da poželim sreću u organizaciji ovog festivala koji će sigurna sam i ove godine okupiti istinske ljubitelje pozorišne umjetnosti koji će uživati u sjajnim predstavama i odličnom programu. Mi kao Banka ćemo biti da podržimo sve što ovo pozorište radi, jer smo na taj način najbliži kulturi i onim vrijednostima koje kao Banka godinama unazad njegujemo.” izjavila je ovim povodom Karolina Karalić, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Atos banke Banjaluka.

Da dobre stvari i saradnje ne treba mijenjati saglasni su i iz Gradskog pozorišta Jazavac, koji su izrazili veliku zahvalnost Atos banci na podršci i na tome što već drugu godinu za redom prepoznaju značaj onoga što oni kao pozorište rade.

Atos banka Banjaluka će nastojati i dalje da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti doprinosi stvaranju boljeg i naprednijeg okruženja za sve nas. P.R.

Objava Atos banka i ove godine ponosni prijatelj kulture prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.