Vijesti

DETALJNO UPUTSTVO KAKO DO 100 KM Prijavite se za jednokratnu novčanu pomoć mladima (FOTO)

Novac će biti uplaćen na račun oko 130.000 mladih u Republici Srpskoj, a za sve one koji su već dobili po 100 KM u julu, isplata će se vršiti po automatizmu, te nisu obavezni da se prijave na aplikaciju.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

Međutim, ukoliko se još niste prijavili ili ako ste u međuvremenu  promijenili lične podatke, u samo nekoliko koraka i bez ikakve komplikovanosti to možete uraditi već sada putem aplikacije https://inp.vladars.net

KORAK 1

Na pretraživaču ukucajte adresu inp.vladars.

FOTO: Printscreen

KORAK 2

Nakon toga, otvoriće vam se sljedeći prozor, gdje treba da izaberte prvu opciju PRIJAVA ZA NOVČANU POMOĆ ukoliko se u julu niste prijavili ili četvrtu KOREKCIJA BANKOVNOG RAČUNA ako ste ga u međuvremenu promijenili.

FOTO: Printscreen

KORAK 3

Završni korak je popunjavanje Vaših ličnih podataka. Kada otkucate sve podatke koji se od Vas traže, pritisnite opciju SAČUVAJ i prijava je prihvaćena.

Napomena* 

Lični podaci koje smo koristili prilikom prijave su izmišljeni.

FOTO: Printscreen

Ili, ukoliko želite da promijenite broj bankovnog računa, otvoriće se sljedeći obrazac u koji treba da unesete broj starog, a zatim novog računa. Kada unesete potrebne podatke, izaberite opciju SAČUVAJ PROMJENE.

Napomena* 

Brojevi bankovnog računa koje smo koristili prilikom prijave su izmišljeni.

FOTO: Printscreen

BONUS VIDEO:

Objava DETALJNO UPUTSTVO KAKO DO 100 KM Prijavite se za jednokratnu novčanu pomoć mladima (FOTO) prenesena sa portala Aloonline.ba.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -