Vijesti

Impakt inkubator poslovnih ideja podržava realizaciju poslovnih ideja dvoje Travničana

Sedam sudionika Impakt inkubatora poslovnih ideja u Travniku  u utorak je prezentiralo svoje poslovne ideje, što je rezultat sveobuhvatnog programa podrške poduzetništvu koji Investicijska fondacija “Impakt” realizira u suradnji s Općinom Travnik.

Nakon prezentacije, povjerenstvo je odlučilo da će Adin Pinjo i Irmana Vareniković dobiti bespovratna financijske sredstva i dodatnu stručnu mentorsku podršku.

Inače, svoje poslovne ideje pred povjerenstvom su prezentirali : Samir Vareniković – stolarsko-staklarski obrt, Edin Čičak – “Posrednik u prodaji BUYROOM”, Dinka Kahrić – Magic Knot, Adin Pinjo – agencija za promociju ADD-INN, Selvedina Bašić – “Leptiri” te Irmana Vareniković – Hostel Turizam Plus.

“Već drugu godinu implementiramo Impakt inkubator poslovnih ideja u Travniku i uvijek se radujemo dolasku ovdje. Općina Travnik zaista prepoznaje potrebu da se poduzetništvo razvija i pruža podršku na različite načine, između ostalog i kroz naš Impakt inkubator poslovnih ideja. Mi u Investicijskoj fondaciji Impakt volimo reći da stvaramo uspješne biznise što potvrđuje činjenica da je postotak održivosti podržanih biznisa 95 posto i uvjereni smo da će današnji podržani biznisi biti uspješni”, rekao je izvršni direktor Investicijske fondacije Impakt Senajid Đozo, priopćeno je iz Investicijske sondacije Impakt.

(fena)