Vijesti

KOMPANIJA MILIJARDERA RICHARDA BRANSONA OTVORILA URED U SARAJEVU

[ad_1]

Kompanija Virgin Pulse koja je do sada investirala oko 40 miliona KM i zaposlila 530 radnika u Tuzli, otvorila je svoj drugi ured u našoj zemlji.

Drugi ured koji je otvoren ovih dana nalazi se u Sarajevu.

Riječ je trenutno o jednoj od vodećih kompanija u BiH iz IT industrije.

Ova kompanija radi sa klijentima širom svijeta, a dio je poslovnog carstva jednog od najpoznatijih poduzetnika na svijetu, britanskog milijardera Richarda Bransona.

Virgin Puls je 2018. preuzeo tuzlansku firmu “Piksel Interactive” koja je tada zapošljavala oko 100 mladih i obrazovanih ljudi. Kompanija se od tada zove Virgin Pulse Bosnia i konstantno se širi.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.



Hayat.ba