Vijesti

Kredit do 1.000.000 KM bez troškova obrade za samo 24 sata

BANJALUKA- Brzina je važna, pogotovo preduzetnicima, stoga Addiko banka Banjaluka u sklopu kreditiranja malih i srednjih preduzeća na tržištu Republike Srpske i Brčko Distrikta ima posebnu ponudu. Svi zainteresovani mali i srednji preduzetnici do 10. novembra mogu da podnesu zahtjev za kredit do 1.000.000 KM koji će biti odobren za samo 24 sata, bez troškova obrade kredita.

FOTO: Addiko banka

„Addiko banku Banjaluka su pravna lica, mala i srednja preduzeća i preduzetnici prepoznali kao pouzdanog partnera. Uz ovu posebnu ponudu kredita do 1.000.000 KM bez troškova obrade koja traje mjesec dana želimo da olakšamo proces kreditiranja malih i srednjih preduzeća, a svim zainteresovanim će, ukoliko ispunjavaju sve uslove, kredit biti odobren i isplaćen u roku 24 sata.“, izjavio je Duško Prešić, direktor Odjela upravljanja prodajom za pravna lica u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Više informacija o kreditu za mala i srednja preduzeća, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke pronađite na: addiko-rs.ba, a za sva pitanja pozovite Addiko kontakt centar na: 051 951 000.

P.R.

Objava Kredit do 1.000.000 KM bez troškova obrade za samo 24 sata prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.