Vijesti

Kupite online, platite karticom po preuzimanju pošiljke

BANJALUKA – X express brza pošta vam omogućava da vaše pošiljke platite karticom u trenutku preuzimanja i tako uštedite vrijeme.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -

FOTO: X express

Približavaju se praznici, a sa njima i užurbano razdoblje kupovine poklona i priprema za slavlja. Dok pokušavamo da sa što manje stresa prođemo kroz praznični period, online kupovina postaje rješenje koje pojednostavljuje i olakšava proces odabira adekvatnog poklona ili novogodišnjeg outfit-a.

Od sada ne morate da razmišljate da li ćete imati dovoljno gotovine da platite vašu pošiljku, da jurite do bankomata ili da pravite komplikovane računice u svom rasporedu. X express brza pošta, u saradnji sa kompanijom Mastercard i NLB Bankom olakšala je proces kupovine uvođenjem mogućnosti kartičnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke, putem NLB Smart POS aplikacije NLB Banke, koja osigurava sigurnu i efikasnu transakciju.

U želji da pružimo našim korisnicima najbolje korisničko iskustvo, uvođenjem usluge kartičnog plaćanja, željeli smo da olakšamo proces kupovine i obezbjedimo da naši korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim finansijama čak i prilikom preuzimanja paketa. Hvala vam na povjerenju koje ste nam ukazali, a mi se radujemo zajedničkom putovanju kroz prazničnu euforiju“,  izjavila je direktorica marketinga X express-a, Ivona Zucchiatti.

X express brza pošta čini prazničnu kupovinu još bržom, sigurnijom i praktičnijom nego ikad prije. Uštedite vrijeme i “platite dok kažete X”.

PR

Objava Kupite online, platite karticom po preuzimanju pošiljke prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Kraj oglasa -