Vijesti

NOVI BIZNIS ČUVENOG STRUČNJAKA: Sarajlija postao investitor i savjetnik fintech kompanije Seasonax…

Bivši predsjednik Uprave Vipneta i austrijskog mobilnog operatera Mobilkom Austria AG Boris Nemšić pridružuje se Seasonaxu kao investitor i strateški savjetnik.

Seasonax je kompanija za financijsku tehnologiju sa sjedištem u Beču, lider na tržištu u analizi trendova i financijskih instrumenata.

Investicijska platforma kompanije Seasonax, kako tvrde, u samo nekoliko sekundi pruža signale za trgovanje financijskim instrumentima, uključujući dionice, valute i robe te stručne analize tržišnih kretanja. Pored osnivača kompanije, Tee Muratović, Dimitrija Specka i Christopha Zenka, Seasonax čine i iskusni analitičari, marketinški stručnjaci i drugi upravitelji imovinom.

“Razvili smo proizvod koji korisnicima daje mogućnost lakog razumijevanja složenih tržišnih trendova”, pojasnio je Zenk, direktor Seasonaxa.

Platforma kompanije Seasonax namijenjena je institucionalnim i privatnim ulagačima u njihovu svakodnevnom trgovanju širom svijeta.

“Dosada smo sklopili suradnje s renomiranim, globalnim tvrtkama kao što su Bloomberg, Interactive Brokers, HYCM i mnoge druge” pojasnila je Muratović, suosnivačica Seasonaxa, pa dodala: “Dolazak Borisa Nemšića dodatno će unaprijediti kompaniju i ojačati naš tržišni položaj.”

“Sretan sam što sam se pridružio izvrsnom timu Seasonaxa. Vjerujem kako pametne financijske tehnologije mogu značajno doprinijeti kvaliteti i transparentnosti odluka o ulaganjima. Seasonax će sa sigurnošću postati jedan od glavnih partnera od povjerenja, kako malim ulagačima tako i institucionalnim platformama, i ojačati svoj položaj u financijskom ekosustavu”, objasnio je Nemšić svoje motive pridruživanja Seasonaxu.

SLOBODNABOSNA/PRESS



(Pressmedia)