Vijesti

Raiffeisen nenamjenski krediti bez naknade za obradu

SARAJEVO – „Proljeće je doba godine kada nerijetko donosimo važne odluke, odlučujemo se za renoviranje svog doma, za odlazak na dugo željeno putovanje ili za neku drugu veću kupovinu.

FOTO: Raifeissen bank

Sve navedeno iziskuje i finansijska sredstva, a naš cilj je da u svakom trenutku ponudimo najbolje moguće uslove te da budemo pouzdan finansijski partner našim klijentima. Stoga smo u Raiffeisen banci pripremili posebnu pogodnost uz nenamjenske kredite za postojeće i nove klijente banke – krediti bez naknade za obradu te fiksnu kamatnu stopu“, izjavio je Edin Hrnjica, član Uprave Raiffeisen banke.

Raiffeisen nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.000 KM, sa rokom otplate do 10 godina, te uz fiksnu kamatnu stopu. Klijentima koji podnesu svoj zahtjev za Raiffeisen nenamjenski kredit online putem web stranice ili u poslovnici Banke, neće biti obračunata naknada za obradu kredita.

Pogodnost vrijedi do 20.06.2023. godine. Detaljnije informacije o ponudi nenamjenskih kredita Raiffeisen banke dostupne su na: https://raiffeisenbank.ba/nenamjenski-kredit. 

PR

Objava Raiffeisen nenamjenski krediti bez naknade za obradu prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.