Vijesti

Banka Poštanska štedionica otvorila poslovnicu u Gospodskoj ulici

BANJALUKA – Banka Poštanska štedionica otvorila je u Banjaluci u ulici Veselina Masleše, poznatijoj i kao Gospodska ulica novu poslovnicu i tako nastavila širenje svoje poslovne mreže.

FOTO: BPŠ

Naši zaposleni su na raspolaganju da klijentima pruže sve usluge uz visok kvalitet i izuzetno korisničko iskustvo, te Vas pozivamo da nas posjetite, sada i na još jednoj lokaciji  više,  u kojoj smo prilagodili radno vrijeme u skladu sa potrebama naših klijenata,  te će ista raditi  radnim danima od 08:00-18:00, a subotom od 08:00-13:00 časova”, saopšteno je iz banke.

Nakon uspješne vlasničke transformacije, prilagođen je model poslovanja u skladu sa  modelom matične banke, koji je fokusiran na segment stanovništva, uz istovremenu podršku javnom sektoru kao i malim i srednjim preduzećima.

Prateći poslovni model matične banke,  prepoznali smo značaj adekvatnog pozicioniranja poslovne mreže, te u  skladu sa našim sloganom „još bliže vama“ širenjem poslovne mreže  nastojimo da  proizvode i usluge Banke približimo i učinimo dostupnim klijentima koji preferiraju da bankarske poslove obave na tradicionalan način dolaskom u  Banku”, navodi se u saopštenju.

Članica Uprave Dragana Vujičić-Stefanović, kazala je povodom otvaranja nove poslovnice u Banja Luci da  banka ostaje dosljedna i posvećena klijentima, daljem rastu, stabilnosti, i odgovornom poslovanju.

FOTO: BPŠ

Uvažavajući standarade bankarskog poslovanja koji proizilaze iz razvoja digitalnih tehnologija, kontinuirano i efikasno  odgovaramo prilagođavanjem ponude Banke u oblasti digitalnih servisa, tako da klijenti uz udobnost svog doma mogu da „on line“ apliciraju za naše proizvode, izvrše plaćanja, putem viber-a redovno obavještavamo klijente o svim našim pogodnostima, a pri tom ne zanemarujemo ni zahtjeve naših klijenata koji s Bankom žele da posluju  dolaskom u Banku . U ponudi imamo široku paletu proizvoda i usluga, pri čemu bih izdvojila  „gotovinski kredit u 102 minute“  na koji smo posebno ponosni jer  smo ga  kreirali u znaku tradicije naše matične banke koja ove godine obilježava 102 godine postojanja, povjerenja i sigurnosti”, kazala je ona.      PR

Objava Banka Poštanska štedionica otvorila poslovnicu u Gospodskoj ulici prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.